Συνεχίζει να θέλει Liverpool o Van Dijk

Η συνάντηση μεταξύ Van Dijk και Pellegrino πραγματοποιήθηκε, με το βασικό της σημείο να είναι ένα: ο Ολλανδός stopper δεν άλλαξε γνώμη και συνεχίζει να θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Liverpool.

Eπιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης



Όπως επιβεβαιώνει η Liverpool Echo, ο μεταγραφικός στόχος των Reds, Virgil Van Dijk θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του, καθώς ενημέρωσε τη Southampton ότι ακόμη επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο 26χρονος αμυντικός έκατσε στο τραπέζι για να συζητήσει με τον Mauricio Pellegrino, ο οποίος ήλπιζε ότι η στάση του παίκτη του θα είχε αλλάξει και θα εξασφάλιζε την παραμονή του στην ομάδα.

Ωστόσο, ο Van Dijk ενημέρωσε τους Saints ότι δεν έχει αλλάξει γνώμη και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Liverpool. 

Ο Ολλανδός δεν έχει προπονηθεί ακόμα με τη Southampton αυτό το καλοκαίρι, όμως ο Pellegrino ήλπιζε ότι δε θα χρειαζόταν η ομάδα του να πουλήσει έναν ακόμη παίκτη στους Reds.

O Jurgen Klopp διατηρεί το ενδιαφέρον του στον παίκτη, όμως η Liverpool θα επιστρέψει με προσφορά, μόνο εφόσον η Southampton ενημερώσει ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις.

Σε αυτή την περίπτωση, οι Reds θα ετοιμάσουν μια πολύ μεγάλη πρόταση, που λογικά θα αποτελεί και ρεκόρ στην μεταγραφική ιστορία της ομάδας.


Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.