Wijnaldum: Δεν είναι ακόμη 'μεγάλο' αποτέλεσμα

Η νίκη 2-1 της Liverpool στο Hoffenheim μπορεί να θεωρηθεί ως ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα μόνο αν ολοκληρώσουν τη δουλειά στον επαναληπτικό στο Anfield, σύμφωνα με τον Georginio Wijnaldum.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...










Ο Trent Alexander-Arnold εξασφάλισε ένα σημαντικό εκτός έδρας γκολ στο πρώτο ημίχρονο με ένα εξαιρετικό απευθείας φάουλ και το πλεονέκτημα στα play-off του Champions League διπλασιάστηκε όταν ο James Milner είδε μια αλλαγή πορείας στη σέντρα σουτ που επιχείρησε, να νικάει τον τερματοφύλακα.

Αλλά ο Mark Uth απάντησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στη Γερμανία, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά για τους άνδρες του Jürgen Klopp που πρέπει να κάνουν ακόμα, όταν οι πλευρές συναντηθούν και πάλι την επόμενη Τετάρτη.

  "Δεν θέλω να μιλήσω για ένα« μεγάλο »αποτέλεσμα, περισσότερο ένα «καλό» αποτέλεσμα'', δήλωσε ο Wijnaldum στο Liverpoolfc.com στο Rhein-Neckar-Arena.

  "Το μεγάλο αποτέλεσμα πρέπει να είναι στο τέλος των δύο αγώνων και αυτό σημαίνει ότι είσαι μέσα στο Champions League - έτσι δεν είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ένα καλό αποτέλεσμα.

  "Πρέπει να πω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί έπαιξαν με τρεις πίσω και πέντε στη μεσαία γραμμή, γι 'αυτό ήταν πολύ δύσκολο να κλείσουμε τα κενά.

  "Αλλά νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Δημιούργησαν μερικές ευκαιρίες, αλλά δημιουργήσαμε και μερικές μεγάλες ευκαιρίες και εμείς. Στο τέλος, μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι."

Ήταν πράγματι ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Πριν ανοίξει το σκορ, για παράδειγμα, ο Simon Mignolet έπιασε πέναλτι από τον Andrej Kramaric για να κρατήσει το σκορ στο μηδέν.

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν αυξήσει το πλεονέκτημά τους, ήταν ο τρόπος του γκολ προς το τέλος που δέχθηκαν που άφησε τον Wijnaldum με μια χροιά απογοήτευσης.

  "Περισσότερο λύπη για το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ... σταματήσαμε να αμυνόμαστε", δήλωσε ο Ολλανδός.

  " Ήταν καλό γκολ από τον επιθετικό αλλά εάν αμυνόμασταν καλύτερα δεν θα είχε μπει. Αλλά συνέβη - πρέπει να προσαρμοστούμε στην κατάσταση και να κάνουμε τη δουλειά την επόμενη εβδομάδα."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.