Μέχρι και τo τελευταίο λεπτό για Van Dijk!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Μέχρι τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να τραβήξει η υπόθεση Van Dijk. Σχεδόν απίθανη πλέον η μεταγραφή Keita.


Η Premier League ξεκινάει, Reds! Σε 2 μέρες τέτοια ώρα θα γνωρίζουμε αν η ομάδα μας θα έχει μπει στη φετινή χρονιά με το δεξί. Παρόλα αυτά, οι μεταγραφικές μας κινήσεις κάθε άλλο παρά τελειωμένες είναι.

Το σήριαλ Virgil Van Dijk φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Μέχρι και τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου φαίνεται πως θα παλέψει η ομάδα μας για την υπογραφή του Ολλανδού, όπως μας ενημερώνει ο Paul Joyce.

Συν τοις άλλοις, η διοίκηση γνωρίζει πως θα πρέπει να πληρώσει ακόμα κάτι παραπάνω, μιας και όπως γνωρίζουμε υπάρχει ρήξη στη σχέση της Liverpool με τους "Αγίους" της Southampton. Παραμένει πάντως ο #1 μεταγραφικός μας στόχος.

Από την άλλη, πολύ δύσκολη είναι η περίπτωση του Naby Keita. Για να επιτευχθεί η συμφωνία και ο μέσος από τη Γουινέα να ενταχθεί στην ομάδα μας, θα πρέπει η RB Leipzig να κάνει στροφή 180 μοιρών. Όπως όλα δείχνουν η περίπτωση Keita αναβάλλεται για του χρόνου.

Μην ξεχνιόμαστε όμως, Σάββατο 14.30 πιάστε μια παγωμένη μπύρα και απολαύστε την επίσημη πρεμιέρα της ομάδα μας! Για όλα τα μεταγραφικά νέα, μείνετε συντονισμένοι!
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.