Joe Gomez: Είμαι πεινασμένος για περισσότερες ευκαιρίες!

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Μετά από μια τεράστια απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους τις δυο προηγούμενες σεζόν, όντας θύμα συνεχόμενων σοβαρών τραυματισμών, ο Joe Gomez είναι αποφασισμένος και πεινασμένος να αρπάξει τις ευκαιρίες του.

Με τον Nathaniel Clyne να παραμένει απών για μεγάλο διάστημα στην αρχή της σεζόν, ο νεαρός Άγγλος θα αναλάβει με τον Trent Alexander-Arnold να καλύψουν τα καθήκοντα του δεξιού οπισθοφύλακα στην ομάδα.

Ο Gomez έχει ήδη ξεκινήσει σε δυο παιχνίδια τη φετινή σεζόν ως δεξί μπακ, με Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ. Έχοντας χάσει όλη την αγωνιστική δράση από τον Οκτώβρη του 2015 έως τον Γενάρη του 2017, δεν είναι παρά ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για το μέλλον.

Έχοντας μάθει με τον πλέον άσχημο τρόπο πως είναι η ζωή χωρίς το ποδόσφαιρο, είναι πεισμωμένος να βοηθήσει στην οχύρωση της άμυνας και να ενταχθεί στην αμυντική τετράδα των Ρεντς και να κάνει αισθητή την παρουσία του.

"Είμαι αδιαμφισβήτητα πεινασμένος για περισσότερες ευκαιρίες και πιστεύω αυτή η πείνα θα παραμείνει μαζί μου εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο παρελθόν."

"Ξέρω πως όλα μπορείς να τα χάσεις και πρέπει να είσαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχεις να παίζεις και να είσαι υγιής."

"Σίγουρα έχω την επιθυμία και την φλόγα μέσα μου να παίξω και προφανώς πήρα μια γεύση από αυτό στο ξεκίνημα της σεζόν. Με καθοδηγεί όλο και περισσότερο και με κάνει να θέλω ακόμη περισσότερα."

"Ελπίζω να συνεχίσω να παίρνω ευκαιρίες και η ομάδα να συνεχίσει να πηγαίνει καλά και να συνεχίσω να προοδεύω."

Βέβαια, με την Λίβερπουλ να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ την φετινή χρονιά, οι ευκαιρίες για ξεκινήματα στο αρχικό σχήμα θα είναι άφθονες.

Γνωρίζοντας αυτό το γεγονός, ο Gomez πρόσθεσε: "Αυτό είναι το μεγάλο μπόνους του να παίζεις Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχουν ακόμη περισσότερα παιχνίδια."

"Με την Πρέμιερ Λιγκ και τα κύπελλα, υπάρχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να παίξεις και αυτό είναι ένα μεγάλο σιν για όλη την ομάδα, όχι μόνο για μένα."

"Υπάρχει όριο στο rotation και ευκαιρίες να παίξεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αρπάξεις και να μπεις μέσα να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα και να βοηθήσεις."

Η ομάδα του Jurgen Klopp έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά της, καθώς με την προσθήκη του Τσάμπιονς Λιγκ οι υποχρεώσεις της αυξάνονται και δυσκολεύουν, ωστόσο ο Gomez πιστεύει πως οι συμπαίκτες του μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Μια ένα εφταήμερο-φωτιά, όπου οι Ρεντς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Μπέρνλι, ο νεαρός παραμένει αισιόδοξος.

"Το πρόγραμμα θα είναι αμείλικτο, θα έχει συνεχώς παιχνίδια και μεσοβδόμαδα και Σαββατοκύριακο."

"Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι αλλά δεν θα μου έκανε κάπως αλλιώς. Είναι μεγάλο προτέρημα να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ."

"Με την Σίτι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ένα άμεσο ξεκίνημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό αλλά είμαστε πολύ θετικοί πως είμαστε ικανοί ν ανταπεξέλθουμε σαν ομάδα. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποιότητα και βάθος σε αυτή την ομάδα, που θα ανταποκριθούμε καλά."

Το Σάββατο το μεσημέρι κοντράρονται δυο από τις καλύτερες επιθέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Gomez παραμένει συγκεντρωμένος στο να κρατήσει σε ρηχά νερά την άμυνα των Πολιτών.

"Αυτή είναι η δουλεία μας ως αμυντική τετράδα, να μην δεχθούμε γκολ και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας."

"Υπάρχει τόσο μεγάλη επιθετική απειλή και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν γκολ στο ματς, αλλά ελπίζουμε να είναι με το μέρος μας και να τα πετύχουμε εμείς."


Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.