Jurgen Klopp: " Να ξαναφορέσουμε την φανέλα της Liverpool και με πάθος να ξεκινήσουμε ξανά!"


Οι παίκτες της Liverpool έχουν επιστρέψει από τα εθνικά τους καθήκοντα με πολύ καλή διάθεση και ο Jurgen Klopp είναι αισιόδοξος για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Manchester City.

Η πλειοψηφία της ομάδας του Γερμανού έχει επιστρέψει στο Melwood τις τελευταίες δύο μέρες μετά το τέλος των εθνικών τους υποχρεώσεων.

Φυσικά, το διάλειμμα των εθνικών σταμάτησε το πολύ καλό ξεκίνημα των Reds, το οποίο κορυφώθηκε με την πολύ εντυπωσιακή νίκη με 4-0 εναντίον της Arsenal στο Anfield στις 27 Αυγούστου.

Μία θετική, σε γενικές γραμμές, πορεία των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας έφερε ένα αισιόδοξο κλίμα στο Melwood και ο Klopp θέλει τους παίκτες του να πατήσουν πάνω σε αυτή την αισιοδοξία και να συνεχίσουν την πορεία που σταμάτησε εναντίον των Gunners, αύριο το μεσημέρι στο Etihad Stadium.

" Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για την Manchester City. Oι δύο ομάδες, που ταξίδεψαν περισσότερο (από ότι άλλες) στις τελευταίες εβδομάδες αγωνίζονται αύριο στις 12.30! (Ώρα Αγγλίας) " είπε την Παρασκευή ο προπονητής στην liverpoolfc.com.

"Αλλά συνεχίζουμε κανονικά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις 12.30 και το ίδιο και η Man City, φυσικά. Είναι ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, όπως πάντα - αυτά είναι από τα πιο έντονα παιχνίδι και αν δεν είσαι έτοιμος να δουλέψεις εναντίον της City τότε μπορείς να κάτσεις σπίτι γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις."

" Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αλλά όσοι βρίσκονταν σε αυτό το κτήριο σήμερα το πρωί ένιωσαν την χαρά των ποδοσφαιριστών, όταν γύρισαν πίσω, οπότε είναι σε πολύ καλή διάθεση."

" Είχαν όλοι ένα είδος επιτυχίας, όχι όλοι στο 100 τοις εκατό, δηλαδή και στα δύο παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι τα περισσότερα από τα παιδιά νιώθουν καλά με τις εμφανίσεις που έκαναν ( με τις εθνικές τους). Είχαμε πολύ καλή απόδοση πριν την διακοπή, αλλά τώρα πρέπει να ξαναφορέσουμε την φανέλα της Liverpool και με πάθος να ξεκινήσουμε ξανά! "

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.