Klopp για Lovren, Grujic & Flannagan.. εν'όψει Leicester!


Ο Γερμανός προπονητής μας, Jurgen Klopp στην σημερινή συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε σε μερικά νέα πρόσωπα που θα τα χρησιμοποιήσει στον αυριανό αγώνα εναντίον της Leicester για το EFL Cup.

'' Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν έχουν αγωνιστεί σε παιχνίδια έως τωρα. Για παράδειγμα ο Marko Grujic έκανε ένα μεγαλό βήμα στην εξέλιξη του αλλά κανείς δεν μπορεί να το δει ακόμα, οπότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν (το αυριανό παιχνίδι). " 

Ο Dejan Lovren αναμένεται να είναι έτοιμος. μετά την απουσία του από το Σαββατιάτικο παιχνίδι εναντίον της Burnley λόγω ενός προβλήματος στην μέση, ενώ ο Jon Flanagan θα είναι ένα ακόμη όνομα στην αποστολή για το ταξίδι στο Midlands.

"Πρέπει να δούμε πως θα σχεδιάσω την ενδεκάδα αλλά φυσικά το να είναι στην αποστολή ο Flanno είναι κάτι πολύ λογικό."

"Το να ξεκινήσει; Δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του μέχρι στιγμής, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε - εξαρτάται από κάποια άλλα πράγματα. Έχουμε κάποια μικρά πραγματάκια (που πρέπει να λάβουμε υπόψιν).

"O Dejan δεν αγωνίστηκε το Σάββατο εξαιτίας ενός προβλήματος στην πλάτη. Οπότε πρέπει να δούμε πως θα κατεβάσουμε την ενδεκάδα στην άμυνα - είναι ο Joe Gomez κεντρικός αμυντικός ή μπακ; Τέτοιου είδους ερωτήματα πρέπει να αποφασίσουμε. Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε.

"Αλλά ο Flanagan θα είναι μέσα για αύριο, σίγουρα. " 


Επιμέλεια: Σιδηρόπουλος Γιώργος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.