Sadio Mané: "Είναι σημαντικό να αντιδράσουμε"


Ο Sadio Mané με δηλώσεις του στο ESPN, επισήμανε ότι το άσχημο σερί και η κακή φόρμα μπορεί και πρέπει να τελειώσουν σύντομα και μαζί με τους συμπαίκτες του μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.



Η Liverpool μετράει αυτή τη στιγμή τέσσερις σερί αναμετρήσεις χωρίς νίκη, έχοντας μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις (Premier League, Champions League, Carabao Cup).

Ο Mané έχασε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια (με Burnley και Leicester) λόγω τιμωρίας και θα ολοκληρώσει την ποινή του στο ματς του Σαββάτου κόντρα και πάλι στην Leicester, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Ο Σενεγαλέζος είναι αισιόδοξος ότι η Liverpool μπορεί να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό της σερί και να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες.

"Κάποιες φορές αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση και είναι σημαντικό να αντιδράσουμε.
Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα με ποιότητα και νομίζω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε.
Αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να συμβούν σε κάθε ομάδα, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αλλάξουμε την κατάσταση.
Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε παιχνίδι με παιχνίδι."

Ο Mané θα επιστρέψει στην δράση την Τρίτη, όπου η Liverpool θα ταξιδέψει στην Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Spartak Moscow για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League και ο Σενεγαλέζος γνωρίζει ότι οι Reds πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

"Είναι πολύ συναρπαστικό να παίζεις στο Champions League καθώς είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή στον κόσμο.
Είναι μια μεγάλη διοργάνωση στην Ευρώπη, έχουμε παίξει μέχρι στιγμής έναν αγώνα κόντρα στην Sevilla και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.
Τώρα θα πάμε στην Spartak, αλλά γιατί να μην πάμε εκεί και να κερδίσουμε;
Γνωρίζω ότι έχουν καλή ομάδα, δεν θα ήταν στο Champions League αν δεν είχαν."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.