Spartak Moscow 1 - 1 Liverpool - Bαθμολογίες παιχτών: Τα.. μαγικά συνεχίζονται!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Κολλημένη στο Χ έμεινε η ομάδα μας στη Ρωσία.


Ακόμα ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα μας ήρθε χθες το βράδυ, καθώς ενώ η Liverpool είχε το πάνω χέρι καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να αποσπάσει το θετικότερο των αποτελεσμάτων στη Ρωσία και έμεινε κολλημένη στο 1-1. Ο Fernando με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 23' έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, σουτ το οποίο έμελλε να είναι και η μοναδική αξιόλογη προσπάθειά τους στα 98 λεπτά του αγώνα. Ο Coutinho μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Mane στο 31' ισοφάρισε σε 1-1.

Ας δούμε τις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Loris Karius: Γι'ακόμη μια φορά ο Γερμανός πορτιέρο φάνηκε κατώτερος των προσδοκιών καθώς στη μοναδική φάση που κλήθηκε να επέμβει στο παιχνίδι δεν έκανε και την καλύτερη δουλειά, σίγουρα θα μπορούσε να είχε αντιδράσει πιο σωστά στο φάουλ του Fernando. Αγώνα με αγώνα ο Mignolet μοιάζει το αδιαμφισβήτητο #1. 

Βαθμολογία: 5.5/10

Trent Alexander-Arnold: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα αμυντικά -όπως και όλη η ομάδα- με αρκετά overlaps και προσωπικές ενέργειες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, έδειξε δραστήριος. Είχε δύο καλές στιγμές που θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν μετουσιωθεί σε γκολ, ωστόσο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στην τελική πάσα. Με θετικό πρόσημο έκλειση η χθεσινή βραδιά για το νεαρό αμυντικό.

Βαθμολογία: 6.5/10

Dejan Lovren: Πολύ καλύτερα από τον Κροάτη, αν και φυσικά όπως είπαμε και παραπάνω η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Ωστόσο ήταν θετικός, πάντα πρώτος στις μονομαχίες όποτε χρειάστηκε και απέφυγε τα λάθη.

Βαθμολογία: 7/10



Joel Matip: Όπως και ο Lovren και αυτός είχε σωστή λειτουργία. Έμεινε κολλημένος στον Luiz Adriano σχεδόν σε όλο τον αγώνα και τον εμπόδιζε να έχει πολλές επαφές με την μπάλα.

Βαθμολογία: 7.5/10

Alberto Moreno: Έχουμε ξαναγράψει για την αναγέννηση του Moreno και το χθεσινό ματς ήταν ακόμα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τον Ισπανό. Συνεχώς μέσα στο παιχνίδι με επιθετικές συνεργασίες με Mane και Coutinho, συνεχώς πηγή κινδύνων για την άμυνα της Σπαρτάκ. Μπάλα ήξερε, φαίνεται πως έβαλε και το μυαλό του να δουλέψει.

Βαθμολογία: 7.5/10

Jordan Henderson: Aκόμα ένα καλό παιχνίδι για τον αρχηγό μας που ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και κέντρου. Οργάνωσε σωστά, έτρεξε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, κέρδισε όλες τις διεκδικίσημες μπαλιές ενώ έβγαλε και 2 φαρμακερές σέντρες που όμως δε μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Βαθμολογία: 7.5/10

Emre Can: Ίσως το χειρότερο φετινό ματς του Γερμανού με καθαρή ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας. Ασταθής στις μεταβιβάσεις του αλλά και στις επιλογές του καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα, μια ταχύτητα κάτω από τους υπόλοιπους, αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 4/10



Philippe Coutinho: Ο μικρός μας μάγος επέστρεψε! Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με γκολ για τον Philippe Coutinho, πρώτο φετινό 90λεπτο, εξαιρετική εμφάνιση με όρεξη και σωστές επιλογές. Στιγμή μαγείας και όμορφης συνεργασίας με Mane το γκολ, περιμένουμε να αποτελέσει βαρόμετρο για τη συνέχεια της σεζόν.

Βαθμολογία: 8/10 (MOTM)



Sadio Mane: Δεν του έδωσαν το χώρο να προσφέρει αυτά που μπορεί. Από τα λίγα θετικά του στο χθεσινό παιχνίδι η συνεργασία του με τον Coutinho στη στιγμή του γκολ. Αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 6.5/10



Mohamed Salah: Ούτε αυτός μπόρεσε να δείξει τα πράγματα που είναι ικανός να κάνει σε ανοιχτές άμυνες, κλείστηκε καλά από τη Σπαρτάκ. Είχε ίσως την ευκαιρία του αγώνα στις καθυστερήσεις, αλλά ο γκολκίπερ των Ρώσων έβγαλε ενστικτωδώς την κεφαλιά του από κοντινή απόσταση.

Βαθμολογία: 5.5/10

Roberto Firmino: Μακριά από το γκολ για ακόμα έναν αγώνα, δείχνει ντεφορμέ τη δεδομένη περίοδο. Δεν επηρεάζει τη ροή του παιχνιδιού όσο θα ήθελε, με πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια είτε αυτή είναι σουτ, είτε πάσα.

Βαθμολογία: 5/10

Daniel Sturridge (στη θέση του Sadio Mane στο 70'): Έκανε τα πάντα λάθος. Έχασε 2 σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, έχασε αρκετές φορές την μπάλα έξω από την περιοχή της Σπαρτάκ, καθυστερούσε στις επιλογές του και ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές του αγώνα από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο.

Βαθμολογία: 3/10

Georginio Wijnaldum (στη θέση του Emre Can στο 73'): Ζήτημα είναι να ακούμπησε πάνω από 10 φορές την μπάλα.

Βαθμολογία: 5/10



Jurgen Klopp: Παρέταξε σωστά την ομάδα με ίσως την καλύτερη δυνατή 9αδα τη συγκεκριμένη στιγμή (δεδομένου την κόκκινη του Gomez και το rotation στους τερματοφύλακες). Προσέγγισε σωστά τακτικά το παιχνίδι, προδόθηκε όμως από το λάθος των Γερμανών της ομάδας αλλά και την επιθετική δυστοκία. Λάθος η αλλαγή του Mane, μιας και ο Firmino δεν είχε μπει καθόλου στο κλίμα του παιχνιδιού. Ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα, πρέπει ο Klopp να βρει τρόπο να ανατρέψει σύντομα την εις βάρος μας κατάσταση.

Βαθμολογία: 5/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.