Klopp: ''Ελπίζουμε να έχουμε τον Lallana μαζί μας από τον Νοέμβριο''

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα για την ευχαρίστησή του για τα «απολύτως καλά νέα» του Adam Lallana που επιτάχυνε το πρόγραμμα αποκατάστασης του στο Melwood και είναι βέβαιος ότι ο playmaker παραμένει στην πορεία για μια επιστροφή του τον Νοέμβριο.


Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Έχοντας περάσει το χρόνο του στο Κατάρ την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο του προγράμματος αποκατάστασης του, το No.20 επέστρεψε στο Melwood τη Δευτέρα για να κάνει τα επόμενα βήματα προς την πλήρη φυσική αποκατάσταση από τον τραυματισμό του μηρού που τον οδήγησε στο να μείνει εκτός μέχρι σήμερα.

Μιλώντας στο Liverpoolfc.com στην πτήση της ομάδας στο Maribor, ο Klopp δήλωσε: "Είναι απολύτως καλά νέα. Δεν μπορώ να πω τώρα, αλλά ίσως μετά το επόμενο διεθνές διάλειμμα θα μπορούσε να επιστρέψει.

  ''Θα ήταν φανταστικό για εμάς, βέβαια. Όλοι γνωρίζουν τι είδους ποιοτικός παίκτης είναι, έτσι θα ήταν φανταστικό."

Η είδηση για τον τραυματισμό του Lallana πριν από την σεζόν ήρθε ως ένα χτύπημα πριν από τις αρχές του 2017-18, αλλά ο Klopp επιμένει όπως συμβαίνει με όλα τα θέματα φυσικής κατάστασης που μπορεί να έχει η ομάδα του, είναι κάτι που πρέπει να δεχθεί η Λίβερπουλ.

  "Δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε αυτό. Δεν μπορώ να το αναφέρω τώρα αν το χρειάζομαι και στη συνέχεια όταν δεν το χρειάζομαι τότε λέω ότι δεν είναι σημαντικό'', συνέχισε ο Γερμανός. "Είναι όπως είναι.

  "Ο Sadio δεν έπαιξε μερικά παιχνίδια και τώρα τραυματίστηκε, ο Adam δεν είναι μέσα, ο Clyney δεν είναι επίσης, αλλά είναι επίσης γεγονός ότι και άλλες ομάδες χάνουν παίκτες.

  "Φυσικά, είναι καλύτερα αν ο Adam μπορούσε να σκοράρει σε ένα ή άλλο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Είναι καλό που επιστρέφει σε λίγες εβδομάδες. "
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.