Robertson: ''Μπράβο στον Moreno για τις εμφανίσεις του''

Ο Andy Robertson εξήγησε γιατί έχει αγωνιστεί πολύ λίγο για τη Liverpool αυτή τη σεζόν - και προσέφερε θερμά λόγια για τον αριστερό οπισθοφύλακα, Alberto Moreno.


Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...











Η καλοκαιρινή μεταγραφή των £10 εκατομμυρίων έγινε για να παλέψει για μια θέση στην πλευρά του Jurgen Klopp κατά την άφιξή του από τη Hull City.

Ο Robertson έχει κάνει τρεις εμφανίσεις, με τον Moreno να εξασφαλίζει τη θέση βασικού μέχρι στιγμής.

Δύο από αυτές τις εξόδους ήρθαν στην Premier League, αν και ο Σκωτσέζος βρέθηκε εκτός αποστολής στα έξι από τα οκτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αλλά μιλώντας στο BBC της Σκωτίας, ο Robertson εξήγησε γιατί συμβαίνει αυτό - επισημαίνοντας ότι ο Klopp ονομάζει το αριστερό μπακ ως "θέση ειδικού" και ότι προτιμά τους αντικαταστάτες του να είναι σε θέση να καλύψουν πολλαπλές θέσεις.

  "Για μένα και για τον Moreno, αν ξεκινήσουμε, θα είναι σπουδαίο, αν δεν το κάνουμε, ρεαλιστικά θα είμαστε στην κερκίδα ή δεν θα ταξιδεύουμε", είπε.

  " Έχουμε επιθετικούς παίκτες στον πάγκο που μπορούν να έρθουν και να αλλάξουν το παιχνίδι, το οποίο συνήθως χρειαζόμαστε."

Ο Robertson, στον σύντομο χρόνο του στο Merseyside, έχει ήδη δείξει την προσωπικότητα και την ταπεινοφροσύνη που τόσο εντυπωσίασε τον Jurgen Klopp κατά την άφιξή του.

Ήδη ο πρώην παίκτης της Dundee United έχει εμπλακεί σε φάσμα της κοινοτικής εργασίας στο Liverpool και τα αριστοκρατικά του λόγια υπέρ του Moreno θα τον αποζημιώνουν περισσότερο στους υποστηρικτές του.

Είπε: "Ο James Milner είχε παίξει αριστερά πίσω όλη την περασμένη σεζόν και πολλοί άνθρωποι απ'έξω πιθανώς πίστευαν ότι ο Moreno τελείωσε από τη Liverpool, αλλά έχει εργαστεί πολύ σκληρά στην προπόνηση για να είναι σωστός. Έχει παίξει πολύ καλά από τότε που άρχισε να ξαναπαίζει.

  "Είναι απογοητευτικό για μένα γιατί η υπογραφή μου πιθανώς τον ώθησε να γίνει καλύτερος, αλλά πιστεύω ότι έδωσε στη Liverpool δύο καλά αριστερά μπακ, και αυτό είναι το σημαντικό."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.