Liverpool 0 - 0 Manchester United - Bαθμολογίες παιχτών: Gomez και Lovren ψηλά!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Κολλημένες στο 0-0 Liverpool και Manchester United.


Μόνο μία ομάδα κατέβηκε σήμερα στο γήπεδο για να παίξει μπάλα, αλλά δυστυχώς δεν έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Liverpool και Manchester United έφυγαν για ακόμα μια φορά ισόπαλες με 0-0 από το Anfield σε ένα ματς-καρμπόν του περσινού. O David De Gea και πάλι ο πρωταγωνιστής του αγώνα, που έκανε την επέμβαση της αγωνιστικής σε κοντινό πλασέ του Matip. 

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες του αγώνα:

Simon Mignolet: Eύκολη βραδιά για τον Βέλγο τερματοφύλακα που ήταν όμως εκεί τη μοναδική φορά που η ομάδα του τον χρειάστηκε στο πλασέ του Lukaku. H καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας αλλά και η έλλειψη επιθετικής προσέγγισης του παιχνιδιού από τον Mourinho βοήθησε στο να κρατήσει το clean sheet.

Βαθμολογία: 7/10



Joseph Gomez: Το καλύτερο ίσως παιχνίδι του νεαρού μπακ με τη φανέλα της Liverpool. Εξουδετέρωσε τόσο τον Martial, όσο και τον Rashford στην επανάληψη, ενώ βοήθησε και επιθετικά με επικύνδυνες σέντρες στο κέντρο της άμυνας της United, όπως αυτή στον Can. Δίκαια το Sky Sports του έδωσε το βραβείο του Man Of The Match, και θα ακολουθήσουμε και εμείς.

Βαθμολογία: 8.5/10 (MOTM)



Joel Matip: Σταθερός όπου χρειάστηκε να επέμβει, είχε όμως και τις στιγμές του με μερικά "τσαφ" και άσχημες απομακρύνσεις. Έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν ο De Gea απέκρουσε ενστικτωδώς το κοντινό πλασέ του.

Βαθμολογία: 7/10

Dejan Lovren: Συνέχισε την παράδοσή του κόντρα στον Lukaku και τον εξουδετέρωσε. Άρτιος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δείχνει ότι κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Βαθμολογία: 8/10

Alberto Moreno: Έδειξε ασταθής αμυντικά σε κάποια σημεία, ωστόσο πραγματοποίησε ακόμα μια καλή εμφάνιση δίνοντας λύσεις από αριστερά με ανεβάσματα.

Βαθμολογία: 7/10

Jordan Henderson: Δεν μπήκε στο ρυθμό του αγώνα όσο θα ήθελε και εκείνος. Νωχελικός, δε βρήκε τα πατήματά του στο γήπεδο, με την πολύ κλειστή άμυνα της United να παίζει κυρίαρχο ρόλο σε αυτό.

Βαθμολογία: 6/10



Εmre Can: Υπέροχος σε συγκεκριμένες στιγμές, κάκιστος σε άλλες. Mixed feelings για τον Γερμανό που παρόλα αυτά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν καλός. Η αδυναμία του να δώσει εύκολες κοντινές πάσες από τις οποίες ξεκινούν αντεπιθέσεις για την αντίπαλη ομάδα, είναι κάτι που πρέπει να προσεχτεί. Έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν μετά τη σέντρα του Gomez δε βρήκε σωστά την μπάλα από πλεονεκτική θέση στο Β' ημίχρονο.

Βαθμολογία: 6.5/10

Georginio Wijnaldum: Έδωσε ενέργεια στο χώρο του κέντρου και σίγουρα με τον Adam Lallana να είναι απών, είναι ο παίχτης που καλύπτει τα περισσότερα χιλιόμετρα, κάνει τη χαμαλοδουλειά. Καλό παιχνίδι από τον Ολλανδό που ακόμα όμως δεν έχει βρει το περσινό peak του.

Βαθμολογία: 7/10



Mohamed Salah: O πιο ορεξάτος και επικίνδυνος παίχτης της Liverpool στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε μοναδική ευκαιρία μετά το rebound από την απόκρουση του De Gea στον Matip για να ανοίξει το σκορ. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Darmian ενώ πολλές φορές άλλαζε θέση με τον Firmino και περνούσε στην κορυφή της επίθεσης. Η απόδοσή του έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και γι'αυτό αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 7/10

Philippe Coutinho: Στα χαρτιά ήταν αριστερό εξτρέμ, στην πράξη συνέκλινε πολύ προς το κέντρο. Μετά το νωχελικό πρώτο μισάωρο, πήρε πρωτοβουλίες, είδε περισσότερο μπάλα και προσπάθησε να βρει χώρους για να δώσει πράγματα στην ομάδα. Ως ένα βαθμό τα κατάφερε, χωρίς όμως να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη σήμερα.

Βαθμολογία: 7/10

Roberto Firmino: Έκανε τη συνηθισμένη σκληρή δουλειά του μπροστά, δεν μπόρεσε όμως να βοηθήσει στο πολυπόθητο γκολ. Άνοιξε χώρους, ωστόσο πολλές φορές τον πρόδοσαν οι μεταβιβάσεις του. Έκανε ωστόσο μια απολαυστική ενέργεια στη χαμένη ευκαιρία του Matip.

Βαθμολογία: 6/10

Alex Oxlade-Chamberlain (στη θέση του Mohamed Salah στο 78'): Έδωσε ενέργεια στη θέση του κουρασμένου Salah. Ίσως θα έπρεπε να είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι.

Βαθμολογία: -

Daniel Sturridge (στη θέση του Philippe Coutinho στο 78'): Ακόμα μια συμμετοχή χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό για τον Daniel Sturridge.

Βαθμολογία: -

Dominic Solanke (στη θέση του Roberto Firmino στο 84'): Mια ακόμα συμμετοχή για τον νεαρό Άγγλο.

Βαθμολογία: -



Jurgen Klopp: Η αδυναμία της ομάδας μας να σκοράρει φάνηκε ακόμα μια φορά, όπου δεν κατάφερε να λυγίσει την πλήρως αμυντικά προσανατολισμένη Manchester United. Το ματς ήταν στα μέτρα μας, όλοι γνώριζαν ότι οι παίχτες πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτές τις 2-3 σημαντικές ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη. Επόμενο παιχνίδι με τη Maribor, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Βαθμολογία: 6.5/10


Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.