BREAKING: Ελπίδες για συμμετοχή του Mane το Σάββατο!

Ο Sadio Mane εξακολουθεί να είναι στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι της Liverpool με τη Southampton στο Anfield το Σάββατο με απόφαση για τη συμμετοχή του που πιθανόν να παρθεί προς το τέλος της εβδομάδας.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...









Ο winger επέστρεψε στο Merseyside μετά τη νίκη με 2-0 της Σενεγάλης επί της Νότιας Αφρικής για να σφραγίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου καλοκαιριού, ενώ η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σενεγάλης (SFF) παραδέχτηκε ότι ο 25χρονος είχε υποστεί ελαφρά επανάληψη ενός παλαιού τραυματισμού.

Ο Mane έχασε ένα μήνα δράσης στο Anfield αλλά επέστρεψε μπροστά από το χρονοδιάγραμμα με τον τραυματισμό, παίζοντας στην νίκη με 4-1 με τη West Ham, προτού να βοηθήσει το έθνος του στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2002.

Μετά από ένα πλήρες ενενηντάλεπτο για τη χώρα του, όμως, ο Mane επέστρεψε στο Melwood την Τρίτη, με τον Jurgen Klopp να παραδέχεται ότι είχε «ανησυχία» για την κατάσταση.

Αλλά ο τραυματισμός δεν θεωρείται σοβαρός και υπάρχει ακόμα η ελπίδα ότι θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο στην ομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Mane θα χάσει την προπόνηση της ομάδας σήμερα και πιθανότατα αύριο, αλλά μια επιστροφή την Παρασκευή θα μπορούσε να τον δει να παίζει κάποιο ρόλο εναντίον του παλιού συλλόγου του το Σάββατο.

Εν τω μεταξύ, ο Adam Lallana επιστρέφει στην πλήρη προπόνηση με την ομάδα και λέγεται ότι «πετάει» καθώς κινείται προς την πρώτη του εμφάνιση της σεζόν.












Ο μέσος δεν έχει παίξει από το παιχνίδι πριν από την σεζόν εναντίον της Atletico Madrid εξαιτίας ενός προβλήματος του μηρού, αλλά μια θέση στον πάγκο το Σάββατο φαίνεται πολύ πιθανό.

Ένα χαλαρό παιχνίδι με κλειστές πόρτες στο Melwood χθες περιλάμβανε τους παίκτες που έμειναν πίσω, ενώ άλλοι ήταν σε διεθνές καθήκον με τους James Milner, Joel Matip και Alex Oxlade-Chamberlain να συμμετέχουν.

Ο Jordan Henderson αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την Αγγλία και έχασε κάποια προπόνηση στην ομάδα, αλλά βελτιώνεται και η ECHO καταλαβαίνει ότι αναμένεται να είναι έτοιμος για να παίξει το Σαββατοκύριακο.

Οκτώ παίκτες της Liverpool αναμένεται να επιστρέψουν μέχρι σήμερα στις 15:30 από το διεθνές τους καθήκον, αν και δεν υπάρχουν αναφερόμενα προβλήματα σε όσους έπαιξαν για τα έθνη τους μέχρι στιγμής.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.