Maradona: Αξίζει να κερδίσει το βραβείο African Player of the Year ο Salah

Ο Mohamed Salah έχει κερδίσει πολλούς επαίνους από όλες τις γωνιές του ποδοσφαιρικού κόσμου μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν - αλλά λίγοι θα έχουν έρθει σε κύρος όπως αυτό.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...











Ο Αιγύπτιος διεθνής έκανε τη μεγάλη κίνηση στο Anfield φέτος το καλοκαίρι και έχει κάνει ήδη εντύπωση με μερικές συγκλονιστικές εμφανίσεις με την κόκκινη φανέλα ήδη.

Η Salah έχει πετύχει 12 γκολ σε 17 εμφανίσεις ήδη για τη Liverpool αυτή τη σεζόν - και συμμετέχει με τον συμπαίκτη του Sadio Mane στο τρέξιμο για το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού Παίκτη για το 2017 μαζί με τον Pierre-Emerick Aubameyang, τον Victor Moses και τον Naby Keita.

Και ο Salah πρέπει να έχει τραβήξει το μάτι του Αργεντίνου θρύλου Diego Maradona, καθώς υποστηρίζει το αστέρι της Liverpool για να κερδίσει το βραβείο.

  "Θα ήθελα να υποστηρίξω τον Salah που τα έχει πάει περίφημα με τις Roma και Liverpool", δήλωσε ο Maradona στο τηλεοπτικό κανάλι Sada El-Balad.

  "Είναι ένας υπέροχος παίκτης που σίγουρα αξίζει το βραβείο."

Ο Salah ήταν βέβαια και σε πολύ εντυπωσιακή φόρμα για την Ρομά την περασμένη σεζόν, η οποία τον είδε να πετυχαίνει 19 τέρματα και 15 ασίστ για την ιταλική ομάδα.

Ο νικητής του βραβείου African Player of the Year θα αποφασιστεί με ψηφοφορία από τον κόσμο - και θα ανακοινωθεί στις 11 Δεκεμβρίου.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.