Mike Gordon: "Πλέον το περίεργο θα είναι αν καταφέρεις να φέρεις κάποιον"

Ο πρόεδρος της FSG εξηγεί τους λόγους που η Liverpool κινείται φειδωλά στις μεταγραφές

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Στο βιβλίο του Γερμανού συγγραφέα, Rafael Honigstein, με τίτλο "Jurgen Klopp: Bring the Noise", ένα βιβλίο για τον προπονητή της Liverpool, ο πρόεδρος της FSG, Mike Gordon, ερωτάται για την αποτυχία του συλλόγου  να κλείσει μεταγραφές στη μεταγραφική περίοδο του περυσινού χειμώνα - τον οποίο ο Sadio Mane έχασε λόγω του Κυπέλλου Αφρικανικών Εθνών - και μιλά γενικά για το ζήτημα των μεταγραφών του Γενάρη. 

Αναλυτικά, είπε: "Θα το μετάνιωνα αν δεν προσπαθούσαμε να φέρουμε παίκτες. Αλλά οπωσδήποτε προσπαθήσαμε. Η διαθεσιμότητα παικτών το Γενάρη συνεχίζει να ελαττώνεται, σε σημείο που πλέον το περίεργο θα είναι αν καταφέρεις να φέρεις κάποιον".

"Αλλα είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις πειθαρχία και να ακολουθείς τις αρχές σου και τα πραγματικά σου θέλω. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν προσθέσαμε άτομα στο ρόστερ. Προσπαθήσαμε. Και το ίδιο ισχύει για όλες τις μεταγραφικές περιόδους. Αναζητούμε κάθε πλεονέκτημα και ευκαιρία για να βελτιωθούμε".


Τους τελευταίους πέντε Γενάρηδες, η Liverpool έχει φέρει με μεταγραφή ή δανεισμό μόνο τέσσερις παίκτες: Stephen Caulker, Marko Grujic, Philippe Coutinho και Daniel Sturridge.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.