Δίνει μάχη για να προλάβει το ματς του Σαββάτου ο Henderson!

Αισιόδοξος φαίνεται ο Jordan Henderson σε σχέση με τη διαθεσιμότητά του για τον αγώνα του Σαββάτου, ενάντια στη Southampton. 

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 


Ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος εξ αιτίας του τραυματισμού του δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκης με 4-1 εις βάρος της West Ham και στη συνέχεια δεν κατάφερε ν' αγωνιστεί στην αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας απέναντι στη Γερμανία, επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας την Τετάρτη. Σε δηλώσεις του στο Liverpoolfc.com, ο διεθνής μέσος είπε: 
«Αισθάνομαι καλά. Συμμετείχα κανονικά στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης (την Τετάρτη), οπότε ελπίζω να μπορώ να συμμετέχω στο ματς.» 



Στη συνέχεια ο Henderson αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Joe Gomez με την Εθνική Αγγλίας, όπου ψηφίστηκε MVP της αναμέτρησης, λέγοντας:
«Ήμουν πολύ χαρούμενος. Παρακολουθούσα τον αγώνα και σκεφτόμουν ότι ο Joe ήταν εκπληκτικός. Εν τέλει ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα κι ενθουσιάστηκα που πήρε αυτή τη διάκριση γιατί έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Είδα πόσο σκληρά δούλευε όταν είχε τραυματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από ένα ή δύο χρόνια. Τώρα πια το έχει ξεπεράσει: είναι πιο δυνατός, κάνει φανταστικές εμφανίσεις με τη Liverpool- και πλέον όλο αυτό αναγνωρίζεται και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.» 


Τέλος, δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στον έτερο συμπαίκτη του που έκανε ντεμπούτο με την εθνική ομάδα της χώρας του, τον Dominique Solanke. Για την παρθενική εμφάνιση του νεαρού striker, ο Henderson είπε:
«Ο Dom ήρθε αυτή τη σεζόν στη Liverpool κι είναι φανταστικός από την πρώτη στιγμή. Πήρε την ευκαιρία του και νομίζω τα πήγε πολύ καλά απ' όταν μπήκε στο παιχνίδι, οπότε ελπίζω ότι θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες.» 
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.