Ο Moreno προσπαθεί να πείσει τον Coutinho να μείνει στη Liverpool!

Ο Alberto Moreno έδωσε συνέντευξη στον Guardian, στην οποία μίλησε για τη σχέση του με τον Philippe Coutinho και προσπάθησε να παροτρύνει τον καλό του φίλο να παραμείνει στη Liverpool. 


Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς





Ο Βραζιλιάνος αποτέλεσε τον «νούμερο ένα» στόχο των Καταλανών τη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, με τους Reds να απορρίπτουν 3 επίσημες προτάσεις ύψους έως και 150 εκατομμυρίων! Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ισπανού μπακ. Για την υπάρχουσα κατάσταση και για τη σημασία του Philippe στην ομάδα ο διεθνής αμυντικός δήλωσε:

«Αν έπρεπε ν' αποφασίσω εγώ, ο Philippe δε θα έφευγε. Αλλά δεν μπορώ να παρέμβω. Είναι η Liverpool, η Barcelona κι αυτός και πρέπει να παρθεί μια απόφαση. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τη Liverpool. Κάθε οπαδός, καθένας που παρακολουθεί την ομάδα κι όποιος καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, το γνωρίζει αυτό. Όλοι ξέρουν πως αν τελικά φύγει, θα αφήσει ένα μεγάλο κενό πίσω του.» 



Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία του να παίζει δίπλα στον «Phil», καθώς και στο τι του είπε όταν υπήρχε η πρόταση από την Barcelona:

«Του είπα: "Αδερφέ, μη φύγεις." Στο τέλος βέβαια, ο ίδιος ο παίκτης πρέπει να πάρει την απόφαση για τον εαυτό του. Είναι φίλος μου και θα συνεχίσει να είναι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον ήθελα κοντά μου συνέχεια, καθώς πάντα απολαμβάνω το να τον βλέπω να παίζει- κάτι που είναι θαυμάσιο. Προσωπικά, το αντιλαμβάνομαι ως προνόμιο. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια μαζί του. Τον παρακολουθώ στην προπόνηση κάθε μέρα και κάνει πράγματα που δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου.»



O Coutinho αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το Σάββατο, στον αγώνα ενάντια στη Southampton. Τις τρεις αγωνιστικές που δεν μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα του, ο Mo Salah βοήθησε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα, διατηρώντας της εξαιρετική του φόρμα. Ο Moreno μίλησε και για τον Αιγύπτιο συμπαίκτη του, λέγοντας:

«Θα μπορούσε σίγουρα να θεωρηθεί η μεταγραφή της χρονιάς: οι αριθμοί του είναι απίστευτοι. Σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα μοιράζει ασίστ και προσφέρει σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού μας. Σαν αμυντικό δε θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Mane ή τον Salah.»


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.