Οριστικό: Εκτός με West Ham o Wijnaldum! Εξαιρετικά αμφίβολος κι ο Coutinho.

Ακόμα ένας πονοκέφαλος για τον Jurgen Klopp ενόψει της αναμέτρησης με τα "σφυριά".
Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 











Ο Gini Wijnaldum ήταν ο μεγάλος άτυχος της αποψινής αναμέτρησης με τη Maribor, καθώς αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή στο 17ο λεπτό. Ο διεθνής Ολλανδός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο κι αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της επόμενης βδομάδας με τη West Ham, όπως άλλωστε και οι Sadio Mane και Adam Lallana, ενώ δε φαίνεται να υπάρχουν θετικές ενδείξεις και για τον Philippe Coutinho.


Για τα παραπάνω ο Jurgen Klopp δήλωσε:
«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ως ώρας. Στο ημίχρονο ο αστράγαλος του (του Wijnaldum) ήταν ήδη πρησμένος, κάτι που προφανώς δεν είναι καλό σημάδι. Είδαμε την κλοτσιά στο παιχνίδι, αλλά δε νομίζαμε ότι ήταν τόσο σοβαρό. Δεν καταλάβαμε αν ο αστράγαλός του πρήστηκε ή γύρισε. Για να είμαστε σίγουροι, πρέπει να γίνει ακτινογραφία.» 














Όσο για τον Coutinho που έχει να αγωνιστεί από τον αγώνα ενάντια στην Tottenham πριν δέκα μέρες, αλλά και για τον -παίχτη του μήναLovren ο γερμανός τεχνικός ανέφερε:
«Δε νομίζω ότι ο Phil (Coutinho) θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί. Με τον Dejan (Lovren) τα πράγματα είναι διαφορετικά- δεν έχει το ίδιο πρόβλημα που έχει ο Phil. Ο Gini (Wijnaldum) είναι ήδη έξω. Ισως συμβεί κάποιο θαύμα με τον Phil, αλλά αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι θα καταφέρει να είναι έτοιμος.»

Μετά τον τραυματισμό του Gini, αλλά και τη θετική σημερινή του εμφάνιση στη νίκη 3-0 επί της Maribor, ο Alex Oxlade Chamberlain αναμένεται να να πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα ενάντια στη West Ham.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.