Μήνυμα στήριξης από τον κόσμο / Παίκτης του μήνα ο Lovren!

Με ένα τεράστιο μήνυμα στήριξης, ο κόσμος της Liverpool ανέδειξε τον Dejan Lovren ως ποδοσφαιριστή του μήνα Οκτωβρίου, μετά τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε ο Κροάτης!

Μια πολύ μεγάλη κίνηση από τους φίλαθλους της Liverpool, οι οποίοι με ένα μαζικό...''ντου'' ανέδειξαν ως καλύτερο παίκτη του μήνα Οκτωβρίου τον Dejan Lovren, κατορθώνοντας μάλιστα να προσπεράσει στους ψήφους τον...άπιαστο Mohamed Salah!

O Κροάτης αμυντικός, μετά την κάκιστη του εμφάνιση στον αγώνα με την Tottenham, όπου κι έγινε νωρίς αλλαγή από τον Jurgen Klopp, δέχτηκε από κάποιους ανεγκέφαλους απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του καθώς και για την οικογένεια του, κάτι που γνωστοποίησε στα social media.

O κόσμος της Liverpool έδειξε για ακόμα μια φορά το όμορφο του πρόσωπο, που παρά το ντεφορμάρισμα του Κροάτη, του έδωσε το βραβείο του POTM, στέλνοντας του ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Να σημειωθεί, ότι δύο ημέρες πριν το τέλος της ψηφοφορίας, ο Mohamed Salah βρισκόταν στην πρώτη θέση με 42%, έναντι μόλις 2% του Κροάτη, ποσοστά που άλλαξαν απίστευτα σήμερα, με τους δύο παίκτες να έχουν στην πρώτη θέση από 33%, με τον Lovren ωστόσο να έχει περισσότερους ψήφους!

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.