Liverpool v Maribor 3-0: Βαθμολογίες παικτών: Έσωσε και πάλι την ομάδα το Β' μέρος!

Ακόμα μια νίκη στο Champions League, με το δεύτερο ημίχρονο να σώζει την ομάδα, όπως ακριβώς και κόντρα στην Huddersfield.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Liverpool δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο να σπάσει την άμυνα της Maribor, καταφέρνοντας το με τον πολύ καλό και σήμερα Salah στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος.
Στη συνέχεια, ο Milner αστόχησε σε πέναλτι (4ο σερί για την ομάδα), ο Emre Can διπλασίασε τα τέρματα λίγο μετά και στο τέλος ο Sturridge έγραψε το τελικό 3-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ:

Loris Karius: Ένα από τα πιο ήρεμα βράδια της καριέρας του πέρασε ο Γερμανός, ο οποίος ουσιαστικά ήταν θεατής σε ολόκληρο το ματς, ενώ όπου χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με επιτυχία, σταματώντας ένα επικίνδυνο σουτ των Σλοβένων.

Βαθμολογία: 7/10

Alexander-Arnold: Επιστροφή στην ενδεκάδα και στις καλές εμφανίσεις για το νεαρό, παίζοντας αρκετά καλά επιθετικά, βοηθώντας την ομάδα με τα ανεβάσματα του, βγάζοντας την ασίστ για το γκολ του Salah, ενώ αμυντικά δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να παίξουν από την πλευρά του όσες φορές το επιχείρησαν.

Βαθμολογία: 7,5/10

Joel Matip & Ragnar Klavan: Ησυχία, τάξη και ασφάλεια στην άμυνα της Liverpool στο παιχνίδι, συνεπώς τα δύο στόπερ δεν είχαν πολύ δουλειά, περνώντας ένα ήσυχο βράδυ.

Βαθμολογία: 7/10

Alberto Moreno: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο Ισπανός, παίζοντας μόνο επιθετικά αφού αμυντικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και βοήθησε την ομάδα με τα ανεβάσματα του, χρεώθηκε μάλιστα και την ασίστ στο γκολ του Sturridge.

Βαθμολογία: 7/10

Gini Wijnaldum: Αρκετά άτυχος ο Ολλανδός, χτύπησε και βγήκε αλλαγή μόλις στο 17' και συνεπώς δεν μπορεί να βαθμολογηθεί.

Βαθμολογία: -/10

James Milner: Όχι και η καλύτερη βραδιά για τον Άγγλο, προσπάθησε να βοηθήσει με τις σέντρες του όμως οι περισσότερες ήταν κακές, φάνηκε να έχει έλλειψη ιδεών στο παιχνίδι του, αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Firmino, ενώ στα μόνα θετικά η όμορφη ασίστ για το γκολ του Can.

Βαθμολογία: 5,5/10


Emre Can: Ίσως ο μόνος που έπαιξε καλύτερα από τους υπόλοιπους της μεσαίας γραμμής, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, έχοντας και αυτός λίγες ιδέες στο παιχνίδι του, με το όμορφο γκολ που πέτυχε να του δίνει πόντους.

Βαθμολογία: 7,5/10


Mohamed Salah: Για ακόμα μια φορά έδειξε γιατί η Liverpool έβγαλε 40εκ. από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει, αρκετά κινητικός και δραστήριος ενώ του είχαν κλείσει τους χώρους, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που ήταν σαν...τακουνάκι και άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο της ομάδας.

Βαθμολογία: 8/10 (MOTM)

Roberto Firmino: Προσπάθησε αρκετά, αλλά ήταν κλεισμένος από τα αντίπαλα στόπερ, με αποτέλεσμα να χαθεί αρκετά από το παιχνίδι, κερδίζοντας ωστόσο με εξαιρετικό τρόπο το πέναλτι.

Βαθμολογία: 7/10

Oxlade-Chamberlain: Αρκετά κινητικός και ορεξάτος, άνοιξε χώρους και έπαιξε πολύ με την ταχύτητα του, δημιουργώντας προβλήματα στους αντιπάλους, στην πρώτη του συμμετοχή με την Liverpool ως βασικός στο Champions League.

Βαθμολογία: 7,5/10

Jordan Henderson (στη θέση του Wijnaldum στο 17'): Τίποτα το ιδιαίτερο η εμφάνιση του Άγγλου, δεν βοήθησε με το παιχνίδι του, είχε κάποιες καλές και κακές σέντρες αλλά στην δημιουργία δεν κατάφερε να κάνει κάτι.

Βαθμολογία: 5,5/10


Daniel Sturridge (στη θέση του Salah στο 74'): Έκανε ακριβώς ότι πρέπει να κάνει ένας επιθετικός που μπαίνει αλλαγή, με την μοναδική επαφή που είχε με τη μπάλα κατάφερε να σκοράρει μέσα από την περιοχή, γράφοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας τέρμα για δεύτερο σερί ματς.

Βαθμολογία: 7,5/10

Marko Grujic (στη θέση του Firmino στο 85'): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Βαθμολογία: -/10

Jurgen Klopp: Ήταν σαν να βλέπαμε σε επανάληψη τον αγώνα του Σαββάτου με την Huddersfield, με την ομάδα να έχει έλλειψη ιδεών και δημιουργίας στο πρώτο μέρος, καθαρίζοντας νωρίς το παιχνίδι στο δεύτερο.
Φανερά τα σημάδια μη αποφασιστικότητας σε ακόμα μια αναμέτρηση και είναι κάτι που σηκώνει άμεσα βελτίωση.
Θα μπορούσε να κατεβάσει ακόμα καλύτερα την ομάδα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα να αλλάξει τα πράγματα στον τρόπο δημιουργίας, χωρίς να κάνει προβλέψιμο το παιχνίδι.

Βαθμολογία: 6,5/10

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.