Klopp: "Δεν πάμε για να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα"

Ο Jurgen Klopp περιμένει ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Stoke City, το απόγευμα της Τετάρτης (29/11).

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης


Ο προπονητής της Livepool έχει φύγει νικητής και τις δύο φορές που έχει ταξιδέψει στο bet365 Stadium, μία για το League Cup και μία για την Premier League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Klopp για...

Την υγρή, ανεμώδη Τετάρτη στο Stoke...

Την τελευταία φορά που πήγαμε εκεί ο καιρός ήταν καλός! Αυτή τη φορά θα είναι σκοτεινά και ανεμώδη. Η Stoke είναι μια δύσκολη αντίπαλος, με έναν φανταστικό και έμπειρο προπονητή και η ομάδα είναι επίσης έμπειρη. Ζουν για στιγμές σαν αυτή, αυτά τα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι ωραία, αλλά δεν πάμε για να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα ή να υποφέρουμε από αυτή, πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αλλά θα είναι δύσκολο, το ξέρουμε.

Την περσινή νίκη με 2-1...

Ήταν φανταστικό. Νομίζω ότι ήταν μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, είχαμε προβλήματα τραυματισμών και πιστεύαμε πως πρέπει να αλλάξουμε σύστημα. Δε δούλεψε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Phil και ο Roberto έκαναν τη διαφορά. Πιστεύω το σημαντικότερο ήταν μια επέμβαση του Mignolet από το μισό μέτρο.

Τη βελτίωση των αποτελεσμάτων κόντρα σε μικρότερες ομάδες...

Μα δε κερδίσαμε τις πρώτες έξι τώρα! Ναι, κάναμε πρόοδο, 100%. Είμαστε πιο υπομονετικοί σε ειδικά παιχνίδια, που είναι πολύ σημαντικό για μας. Η Chelsea είναι μια απίστευτα δύσκολη αντίπαλος και παίξαμε διαφορετικά από ότι τα τελευταία δύο χρόνια. Κερδίσαμε στο Stamford Bridge, αλλά ήταν τελείως διαφορετικό, επιβληθήκαμε πλήρως. Ήρθαν εδώ και μας έδωσαν τη μπάλα και είπαν "ελάτε, δοκιμάστε κάτι" και το κάναμε. Αλλά στο τέλος θες να νικήσεις και δε το κάναμε. Αλλά ακόμα πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό πρέπει να δείχνουμε ξανά και ξανά. Μέχρι το τέλος Γενάρη είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος και πρέπει να είμαστε 100% ακριβείς.
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.