"Lovren for POTM" - η προσπάθεια των φιλάθλων για στήριξη στον Κροάτη!

Διαβάστε πώς οι Reds χρήστες του διαδικτύου προσπαθούν να δηλώσουν την στήριξη τους στον Dejan Lovren.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Μετά την είδηση "σοκ", που ο ίδιος ο Dejan Lovren έβγαλε στη φόρα, αποκαλύπτοντας πως κάποιος "φίλος" της Liverpool απείλησε την οικογένεια του σε προσωπικό μήνυμα, διάφοροι Liverpudlians ξεκίνησαν μια προσπάθεια μέσω των social media για να δηλώσουν τη στήριξη τους στον Κροάτη αμυντικό! 

Πιο συγκεκριμένα, χρήστες του Reddit και του Twitter κοινοποίησαν πως έστειλαν μηνύματα στήριξης στον Lovren, και κάλεσαν σε δράση τους απανταχού Reds, να ψηφίσουν τον τελευταίο ως παίκτη του μήνα στη σχετική ψηφοφορία της ομάδας, μια κίνηση που θα του τονώσει το ηθικό και θα τον ενθαρρύνει στην προσπάθεια του να ξαναβρεί την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση του.

Αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε νικητή του εν λόγω βραβείου για τρίτο συνεχόμενο μήνα τον Mohamed Salah, δεδομένης της μαζικής συρροής Αιγυπτίων φιλάθλων στην πλατφόρμα της ψηφοφορίας, η προσπάθεια των Liverpudlians δεν χάνει την αίγλη της και μας θυμίζει τις αξίες του συλλόγου.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο Jurgen Klopp συνάντησε χθες το βράδυ τον Dejan Lovren ώστε να συζητήσουν και να διαπιστώσει κατά πόσο ο Κροάτης επηρεάστηκε από το κακόβουλο μήνυμα και τις απειλές θανάτου.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.