McAteer: "Σαν νέα μεταγραφή ο Lallana"

Η επιστροφή του Adam Lallana "θα είναι σαν μια νέα μεταγραφή" για τη Liverpool, σύμφωνα με τον Jason McAteer.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης



O Lallana δεν έχει αγωνιστεί ακόμα για τους Reds στη σεζόν 2017-18, αλλά σύμφωνα με τον Jurgen Klopp, ο 29χρονος θα επιστρέψει μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

O McAteer πιστεύει ότι θα είναι σπουδαία προσθήκη, πηγαίνοντας στην δύσκολη περίοδο των Χριστουγέννων. 

"Θα είναι σαν νέα μεταγραφή. O Adam έπαιξε καθοριστικό ρόλο πέρσι. Επιθετικά, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, θα γουστάρει να παίξει και θα είναι φρέσκος. 

"Έχει μεγάλη ικανότητα, έχει βάλει τα γκολ στο ρεπερτόριό του, οπότε θα είναι μια ευχάριστη επιστροφή.

"Είναι παίκτης που σου αρέσει να τον βλέπεις και προσφέρει πολλά. Είναι μια κρίσιμη περίοδο για να μαζεύεις πόντους και όχι να πετάς χαζούς πόντους. Με τις τωρινές απαιτήσεις του ποδοσφαίρου παίζεις τρία παιχνίδια τη βδομάδα, κάτι που σε αγχώνει.

Ο Klopp ελπίζει επίσης να έχει τον Sadio Mane ξανά στη διάθεσή του. Παρόλο που ήταν έκπληξη η συμμετοχή του στην ενδεκάδα κόντρα στην West Ham, o Σενεγαλέζος προσέφερε δύο ασίστ.

Ο McAteer είπε για το νούμερο 19: "Σου λείπει όταν δεν παίζει. Ο προπονητής είπε ότι θα επιστρέψει μετά τη διακοπή. Πιστεύω πως όταν οι παίκτες τον βλέπουν στα αποδυτήρια και είναι καλά, δίνει μια μεγάλη ενίσχυση στην ομάδα.

"Ξέρω ότι όλοι θεωρούν σταρ τον Coutinho, αλλά κι αυτός είναι εκεί πάνω, όντας εξαιρετικά σημαντικός για τη Liverpool και είναι σπουδαίο να επιστρέψει μετά την διακοπή, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο."

Με τον Coutinho να έχει αναρρώσει, ο Klopp αντιμετωπίζει κάτι σαν πονοκέφαλο σχετικά με τις επιλογές. Αλλά ο McAteer θεωρεί ότι ο προπονητής θα χαρεί με την ευκαιρία να κάνει ροτέισιον σε μια περίοδο όπου η ομάδα θα έχει 13 παιχνίδια σε 45 μέρες.

"Θεωρώ ότι έχει μια ομάδα παραπάνω από ικανή να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έρχονται στο δρόμο της. Υπάρχει πολύ ποδόσφαιρο που πρέπει να παιχτεί μέχρι το νέο έτος, αλλά όπως είπα επιστρέφουν παίκτες και υπάρχουν πολλοί που παίζουν στην Ευρώπη φέτος.

"Θα υπάρχουν ένας ή δύο παίκτες που θα μπορούν να καθίσουν στον πάγκο και να μην αρχίζουν κάθε βδομάδα, αλλά υπάρχουν και πολλοί που θεωρούν τους εαυτούς τους μεγάλο μέρος της πρώτης ομάδας και παίζουν πολύ ποδόσφαιρο.

"Βλέπεις τον James Milner που δεν έπαιξε στην αρχή της σεζόν και τώρα έχει παίξει στα τελευταία πέντε παιχνίδια και θα συνεχίσει."
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.