Can: ''Δε φοβόμαστε κανέναν''

Η Liverpool δεν φοβάται κανέναν από τους πιθανούς αντιπάλους της στα knockout του Champions League μετά την εξασφάλιση της θέσης τους στους 16 με νίκη με 7-0 εναντίον της Spartak Moscow, σύμφωνα με τον Emre Can.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Οι Reds κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Group E με στυλ στο Anfield την Τετάρτη το βράδυ, με τον Philippe Coutinho να καταγράφει ένα hat-trick σε μια εμφατική νίκη επί των Ρώσων πρωταθλητών.

Η ομάδα του Jürgen Klopp θα μπορούσε τώρα να αντιμετωπίσει τη Basel, τη Bayern Munich, τη Juventus, τη Shakhtar Donetsk, την Porto ή την Real Madrid, αλλά ο Can δεν είναι πάρα πολύ αγχωμένος για το ποιον θα αντιμετωπίσουν οι Reds.

Ερωτηθείς εάν η Liverpool θα φοβηθεί από τις ομάδες αυτές, ο Γερμανός απάντησε: ''Δεν ξέρω, αλλά δεν φοβόμαστε καμία ομάδα.

  "Αν θέλεις να περάσεις στον επόμενο γύρο θα πρέπει να κερδίσεις, δεν έχει σημασία ποιον.

  ''Θα δούμε με ποιον θα παίξουμε αλλά βεβαίως έχουμε αυτοπεποίθηση.''

Η Liverpool είχε ένα προβάδισμα με 3-0 στο ημίχρονο για δεύτερη φορά σε διαδοχικές αγωνιστικές του Champions League κατά τη διάρκεια της νίκης της περασμένης νύχτας.

Και, σε αντίθεση με τη Sevilla αργά τον περασμένο μήνα, οι Reds συνέχισαν να προσθέτουν στα γκολ τους και εξασφάλισαν τους 3 βαθμούς, αντί να καταλήξουν ισόπαλοι όπως με τους Ισπανούς.

Ο Can αποκάλυψε ότι οι παίκτες μίλησαν στο ημίχρονο για να μην πάρουν το πόδι τους από το γκάζι και πιστεύει ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν απλώς ανταμοιβή.










Είπε: "Αν κερδίζεις 7-0 εναντίον της Spartak, πρέπει φυσικά να είσαι καλός.

  "Ξεκινήσαμε γρήγορα και πετύχαμε τα γκολ και ήταν 3-0 στο ημίχρονο. Νομίζω ότι πολλοί οπαδοί σκέφτηκαν [για το] 3-0 με τη Sevilla, ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο.

  "Αλλά είπαμε στα αποδυτήρια ότι συνεχίζουμε, πιέζουμε ψηλά και απλά προσπαθούμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

  "Το κάναμε, νομίζω ότι παίξαμε φανταστικά στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν μια πολύ καλή απόδοση."

Ο 23χρονος απέδωσε φόρο τιμής στους τέσσερις μπροστά, τους Coutinho, Roberto Firmino, Mohamed Salah και Sadio Mane, που μοιράστηκαν τα επτά γκολ μεταξύ τους.

Πρόσθεσε: "Παίξαμε φοβερά μπροστά. Είναι απίστευτο πως παίζουν, μπορούν πάντα να σκοράρουν και είναι ωραίο να παίζεις σε μια τέτοια ομάδα φυσικά.

  "Είναι γρήγοροι, μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο και μπορούν να παίξουν ένα-δύο. Βλέπετε τα γκολ τους - είναι απίστευτα καλοί.

  "Πραγματικά, είναι πολύ, πολύ δυνατοί παίκτες και, αν δείτε τον πάγκο, οι παίκτες που έρχονται είναι ίδιοι. Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ομάδα."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.