Klopp: "Σήμερα ήταν δύσκολο να μας έχεις απέναντί σου."

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην αναμέτρηση κόντρα στην Bournemouth οι "Reds" δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μόνο τους 3 βαθμούς, αλλά και να προσφέρουν πραγματικά όμορφο ποδόσφαιρο. Η εμφάνιση της ομάδας φαίνεται να ενθουσίασε τον Jurgen Klopp, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο αυτό ήρθε. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γερμανού.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 







  • Για την εμφάνιση της ομάδας του:
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, όπου είναι αδύνατο να πάρεις κάποιο θετικό βαθμό αν δεν παρουσιαστείς τόσο συγκεντρωμένος όσο παρουσιαστήκαμε εμείς. Ήμασταν έτοιμοι από το πρώτο λεπτό. Μου άρεσε που υπήρξαν στιγμές που είχαμε υπομονή κι άλλες που φανήκαμε πιο "ζωντανοί". Είχαμε πολύ καλή οργάνωση, η αμυντική μας προσέγγιση ήταν καλή κι όλα αυτά δούλεψαν. Σκοράραμε πολύ όμορφα γκολ, ελέγξαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να απειληθούμε, με εξαίρεση μια ευκαιρία. Είμαι πραγματικά χαρούμενος με το συνολικό παιχνίδι μας." 




  • Για την αντίπαλη ομάδα:
"Σήμερα νομίζω ήταν δύσκολο να μας έχεις απέναντί σου. Η Bournemouth είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Δε νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, αλλά ότι φανερώνει τι μπορούμε να κάνουμε και πως μπορούμε να προξενήσουμε προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες. Δεν είδαμε αυτά που βλέπουμε από την Bournemouth, αλλά αυτό ήταν εξαιτίας της εμφάνισης της ομάδας. Ήμασταν πραγματικά καλοί κι έτοιμοι να αμυνθούμε. Για παράδειγμα όλοι ξέρουν πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι ο Surman, αλλά του ήταν δύσκολο να λάβει την μπάλα στο σημείο που συνήθως τη δέχεται. Έτσί έχουν τα πράγματα, είχαμε ένα αμυντικό πλάνο το οποίο δούλεψε."

  • Για τις εμφανίσεις του Salah:
"Περιμένω με ανυπομονησία να μείνει σε φόρμα και να συνεχίσει έτσι. Βέβαια δε σκόραρε απέναντι στη West Brom, κάτι που είχαμε πιο πολύ ανάγκη από το σημερινό γκολ. Σαν προπονητής δε μου αρέσει να μαζεύονται πολλά πράγματα γύρω από το Mo (Salah). Ξέρει ότι έχει το σεβασμό μου κι ότι τον εκτιμώ. Δε μου αρέσει η κουβέντα σχετικά με τους "fab four". Δεν το σκέφτομαι έτσι. Δε γυρνάω σπίτι μου και σκέφτομαι "Θεέ μου, πόσο καλός είναι;". Δε λειτουργώ έτσι." 





  • Για το σύνολο της Liverpool και τον τρόπο παιχνιδιού του:
"Ναι είναι πολύ σημαντικός για εμάς, όπως κι οι υπόλοιποι. Αυτή τη στιγμή του είναι εύκολο να τελειώνει τις ευκαιρίες μας. Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί αυτό. Αλλά αν δε συμβεί, έχουμε το Sadio, τον Ox και το Lallana. Χρειάζεται να παίζουμε έντονα, όχι γιατί το θέλουμε, αλλά γιατί έτσι πρέπει. Είναι τόσο έντονη η περίοδος που θα χρειαστούμε όλους τους παίχτες."
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.