ΕΚΤΑΚΤΟ: Χάνει Everton ο Moreno!


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Όλα πήγαν καλά την Τετάρτη μετά την εμφατική νίκη με 7-0 επί της Spartak στο Anfield για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ωστόσο, υπήρξε και κάτι που χάλασε λίγο την σπουδαία αυτή βραδιά και δεν ήταν κάτι άλλο από τον τραυματισμό του Alberto Moreno στον αστράγαλο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ισπανό να αποχωρεί βουρκωμένος από το γήπεδο και καταχειροκροτούμενος για να αντικατασταθεί από τον James Milner.

Ο 25χρονος που έχει καταφέρει να ξανακερδίσει την εκτίμηση στο πρόσωπό του τη φετινή χρονιά φαίνεται πως δεν θα καταφέρει να βρίσκεται στα πλάνα του Jurgen Klopp για το επόμενο διάστημα αρχής γενομένης από το μεθαυριανό ντέρμπι με την Everton.

Ο Moreno τραυμάτισε έναν τένοντα στον αριστερό αστράγαλο και το ιατρικό τιμ της ομάδας ήταν αβέβαιο για το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ερωτώμενος για τον Moreno μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης, ο Jurgen Klopp απάντησε:

"Δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο."

"Μέχρι τώρα θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. Δεν μπορώ να πω πολλά για αυτό."

"Είναι κάτι πολύ σπάνιο. Οι ειδικοί ακόμη δεν είναι βέβαιοι. Όχι Everton, αλλά αν είναι για καμιά βδομάδα ή και λίγο περισσότερο θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε. Υπάρχει μερική ζημιά γύρω από τους τένοντες."

Με την απουσία του Moreno, ο Γερμανός θα έχει να διαλέξει ανάμεσα στους James Milner και Andy Robertson για το ποιος θα ξεκινήσει στο Merseyside Derby.


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.