Karius: "Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στην Premier League"

Μόλις δύο εμφανίσεις έχει κάνει στην Premier League ο Karius φέτος. Ο Γερμανός γκολκίπερ δεν έχει καταφέρει να αποτελέσει την πρώτη επιλογή του Klopp για την υπεράσπιση της εστίας των "Reds". Παρόλα αυτά στην αναμέτρηση της Τετάρτης ξεκίνησε βασικός κι η παρουσία του, αν και δε συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας του, ήταν θετική. Βέβαια ο τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα Simon Mignolet φαίνεται να μην είναι σοβαρός και κατά πάσα πιθανότατα στην αναμέτρηση με την Bournemouth θα ξαναδούμε το Βέλγο στην αρχική ενδεκάδα. Οπως και να 'χει ο Karius συνεχίζει να αγωνίζεται για το καλό του συλλόγου, δε φαίνεται να πτοείται και προσπαθεί να συμβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο ούτως ώστε ν αντεπεξέλθει η ομάδα στους στόχους της. Διαβάστε τις δηλώσεις του νεαρού τερματοφύλακα.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 












  • Για το πρόσφατο "ντεφορμάρισμα" της ομάδας:

"Τα δύο τελευταία ματς ήταν αρκετά απογοητευτικά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Υπάρχουν τόσες αναμετρήσεις στη συνέχεια και θα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θα βρίσκονται σε κρίση, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε και να σιγουρέψουμε ότι θα είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι ενάντια στην Bournemouth για να πάρουμε τη νίκη."

  • Για το παιχνίδι με τη West Brom:

"Προσπάθησα να βοηθήσω με τις στημένες φάσεις όσο περισσότερο μπορούσα. Φαινόταν, και το γνωρίζαμε, ότι "ζουν" για τέτοιες φάσεις. Τα πήγαμε καλά, ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα κι αυτό είναι κάτι θετικό που πρέπει να κρατήσουμε. Μείναμε συγκεντρωμένοι και διατηρήσαμε την εστία μας ανέπαφη." 




  • Για την ερχόμενη αναμέτρηση με την Bournemouth:

"Υπάρχουν ακόμα αρκετοί βαθμοί που μπορούμε να συλλέξουμε, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στην Premier League. Τώρα έχουμε την Bournemouth. Πέρσι ήταν μια "τρελή" αναμέτρηση."


  • Τέλος, ο Γερμανός τερματοφύλακας, φαίνεται να βλέπει το κάθε ματς ξεχωριστά και να μην αποσπάται από το ντέρμπι που θα ακολουθήσει κόντρα στην Arsenal:

"Φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε (εννοεί την Bournemouth) και μετά να αντιμετωπίσουμε την Arsenal σε ένα ντέρμπι. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Bournemouth και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αλλά ναι, το σημαντικό είναι να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να επιστρέψουμε στις νίκες."


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.