Klopp: «Πήρα την απόφασή μου κι αφού δεν κερδίσαμε, τότε δεν ήταν η κατάλληλη.»

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Liverpool δεν κατάφερε να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη. Αυτή τη φορά η ομάδα του Jurgen Klopp ήρθε ισόπαλη με την West Brom, που δίνει τη δική της μάχη να μείνει εκτός της ζώνης υποβιβασμού. Έτσι στην 4η θέση έχουμε τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Tottenham, Liverpool και Burnley γεγονός που φαίνεται να ανησυχεί τους φίλους της ομάδας, καθώς με λίγο πιο ουσιαστικές εμφανίσεις οι «Reds» θα διεκδικούσαν την 3η θέση. Δείτε τις δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού σχετικά με τη συνέχεια της ομάδας και την κριτική του για τη λευκή ισοπαλία της 17ης αγωνιστικής.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς







Τι καλέστηκαν να αντιμετωπίσουν οι «Reds»:

«Το γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι θα είχαμε δύσκολο έργο κι ήταν προφανές το τι έπρεπε να κάνουμε. Επίσης φαινόταν πως κάθε στημένη ευκαιρία απέναντί μας ήταν απειλή, καθώς δεν είχαμε ιδιαίτερα ψηλή εντεκάδα.»

Για τη σημασία των στημένων φάσεων στην αναμέτρηση:

«Αλλά ακόμα και στις δικές μας στημένες φάσεις έδιωχναν με τον κατάλληλο τρόπο. Δε δεχτήκαμε ιδιαίτερη απειλή. Μόνο μια συγκεκριμένη φάση που πήραν την κεφαλιά κι ο Loris αναγκάστηκε να αποκρούσει. Σε όλα τα υπόλοιπα αμυνθήκαμε με αρκετά καλό τρόπο» 



Για το πρώτο ημίχρονο:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για μας. Δεν ήμασταν συγχρονισμένοι κι οι κινήσεις μας δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Οι πάσες μας δεν ήταν καλές και γίνονταν με καθυστέρηση, όχι όσο γρήγορα θα θέλαμε. Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε στατικό σχηματισμό. Αλλά ακόμα και σ αυτό το ημίχρονο είχαμε τρεις με τέσσερις ευκαιρίες. Δύο μεγάλες ευκαιρίες και δύο από τις οποίες έχουμε πάρει γκολ τη φετινή σεζόν.»

Για τη βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο:

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο. Αλλάξαμε το σύστημα μερικές φορές για να τους προξενήσουμε περαιτέρω προβλήματα. Είχαμε καλές μπαλιές και καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, όπως κι ένα γκολ που μας ακυρώθηκε. Δεν ήταν μια βραδιά για 3-0, 4-0 ή 5-0 απ τη στιγμή που δε σκόραρες από νωρίς. Αυτό ήταν ξεκάθαρο.» 



Για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του:

«Ο Mo δε βρήκε τη μπάλα σωστά, ενώ πίσω του βρισκόταν ο Mane. Νομίζω κι οι δυο τους θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Όπως κι ο Roberto στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν ένα παιχνίδι με 20 ευκαιρίες για γκολ, αλλά νομίζω είχαμε περίπου οχτώ. Όλοι ξέρουμε πως η ομάδα συνήθως σκοράρει με τέτοιες ευκαιρίες.»

Για την αρχική εντεκάδα που επέλεξε:

«Πήρα την απόφασή μου κι αφού δεν κερδίσαμε, τότε δεν ήταν η κατάλληλη. Βέβαια αυτό συμβαίνει συχνά στη ζωή ενός προπονητή. Ήμουν 100% πεισμένος για τη συγκεκριμένη ενδεκάδα, όπως και για την προηγούμενη. Απλά αυτή τη φορά δεν μπορείτε να με κατηγορήσετε γι αυτό. Κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνετε όμως, για να δούμε.»
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.