Liverpool 0 - 0 West Bromwich Albion - Βαθμολογίες παιχτών: Απογοήτευση ο Can, χαμηλά και οι Fab Four..

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Δεύτερος σερί αγώνας που η Liverpool έμεινε στο Χ ενώ είχε τις ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι.



Όλοι ελπίζαμε πως ο αγώνας με την Everton θα ξεχαστεί σύντομα με ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη West Brom. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο λάθος. Η ομάδα του Alan Pardew παρατάχθηκε με ένα τελείως αμυντικογενές σχήμα κλείνοντας καλά τους χώρους και αφού είχε την τύχη αλλά και τον Paul Tierney με το μέρος της απέδρασε από τον Anfield με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:



Loris Karius: Στη δεύτερή του φετινή εμφάνιση στην Premier League ο Karius κατάφερε και πάλι να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Κλήθηκε να πάρει τη θέση του Mignolet o οποίος αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα, έκανε 2 εξαιρετικές επεμβάσεις, ήταν λίγο ασταθής λόγω του αέρα ενώ σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις "έπαιξε" την μπάλα πιο γρήγορα απ'ότι έπρεπε και ενώ η West Brom πίεζε ψηλά με αποτέλεσμα να χαθεί σε επικίνδυνο σημείο. Μένουμε στα θετικά όμως, 2/2 clean sheets.

Βαθμολογία: 7/10

Trent Alexander - Arnold: Θετικότατος, με σωστά ανεβάσματα και φαρμακερές σέντρες. Από τους πιο ενεργητικούς παίχτες της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 7/10 (MOTM)

Andrew Robertson: Πολύ μέτρια εμφάνιση από τον Σκοτσέζο σήμερα. Δίστασε σε αρκετές περιπτώσεις να βγάλει την σέντρα, ήταν αργός στη σκέψη και καθυστερούσε το επιθετικό παιχνίδι των κόκκινων.
Βαθμολογία: 5.5/10



Dejan Lovren: Δε χρειάστηκε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι, ωστόσο όποτε έπρεπε ήταν εκεί.

Βαθμολογία: 6.5/10

Ragnar Klavan: Αντιμετώπισε μικροπροβλήματα κόντρα στον Rondon μιας και ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα ήταν πιο δυνατός από τον Klavan, ωστόσο ο Εσθονός βγήκε νικητής από τις περισσότερες μονομαχίες. Ούτε αυτός χρειάστηκε να επέμβει πολύ στο ματς.

Βαθμολογία: 6.5/10



Emre Can: Άκρως αρνητικός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ αργός στην επιθετική ανάπτυξη, καθόλου σίγουρες μεταβιβάσεις, η φάση όπου κάνει αχρείαστο φάουλ στον Yacob στο δεύτερο ημίχρονο και στη συνέχεια διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να πάρει κίτρινη κάρτα συνόψισε τη βραδιά του. Αν οι φίλαθλοι της ομάδας μας διαμαρτύρονται πως ο Henderson πασάρει στα μπακ, καλό θα ήταν να δουν ένα replay του χθεσινού αγώνα.

Βαθμολογία: 4/10



Georginio Wijnaldum: Πολύ άσχημος επιθετικά και ο Ολλανδός, δε βοήθησε σχεδόν καθόλου στην προσπάθεια επίτευξης του σημαντικότατου πρώτου γκολ. Σχεδόν άφαντος.

Βαθμολογία: 5/10



Philippe Coutinho: Ήταν μαζί με τον TAA οι δύο παίχτες που προσπάθησαν περισσότερο στο παιχνίδι. Πήρε μπάλα, δεν κρύφτηκε, αναζήτησε τις πάσες αλλά οι συμπαίκτες του σήμερα ήταν σε κακή μέρα.

Βαθμολογία: 6.5/10



Sadio Mane: Και ο Sadio Mane περνάει κάτι σαν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Κακός, ήταν μέσα στο παιχνίδι αλλά φάνηκε να του λείψει η ψυχολογία για να κάνει το κάτι παραπάνω. Έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-0 όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Βαθμολογία: 5/10



Mohamed Salah: Εκτός παιχνιδιού και ο Αιγύπτιος όντας σωστά κλεισμένος. Προσπάθησε, έκανε σωστές κινήσεις και σε 2 περιπτώσεις ήταν μερικά εκατοστά μακριά από το γκολ.

Βαθμολογία: 5.5/10



Roberto Firmino: Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του Βραζιλιάνου για φέτος. Δείχνει ότι κόντρα σε πολύ κλειστές άμυνες έχει πρόβλημα. Έπρεπε να είχε πασάρει στο πρώτο ημίχρονο ώστε να γίνει το 1-0, δε φάνηκε ιδιαίτερα σε κάποιο άλλο σημείο του παιχνιδιού.

Βαθμολογία: 5/10

Dominic Solanke (στο 76' στη θέση του Sadio Mane): Ζήτησε μπάλα, έδωσε όγκο στην περιοχή, πέτυχε γκολ που -κακώς- ακυρώθηκε και γενικά είχε αισθητή παρουσία.

Βαθμολογία: 6/10

Alex Oxlade-Chamberlain (στο 76' στη θέση του Georginio Wijnaldum): Ήταν δραστήριος, είχε σημαντική ευκαιρία αλλά έχασε τη δεύτερη επαφή του, ικανοποιητικός και πάλι για όσο αγωνίστηκε.

Βαθμολογία: 6.5/10

Joe Gomez (στο 80' στη θέση του Trent Alexander - Arnold): Ακόμα μια συμμετοχή για το νεαρό μπακ.

Βαθμολογία: 6/10

Jurgen Klopp: Η ομάδα του σπατάλησε ένα ημίχρονο δείχνοντας πως κάνει αγγαρεία. Ό,τι και να τους είπε στα αποδυτήρια δούλεψε, είδαμε μια διαφορετική Liverpool, δημιούργησε φάσεις, ήταν άτυχη και είχε σε κακή μέρα την μπροστινή τετράδα. Σίγουρα θα περιμένει με ανοιχτές αγκάλες την επιστροφή του Lallana, καθώς οι υπόλοιποι του κέντρου σε ορισμένα ματς δείχνουν "λίγοι". Σωστά δεν έκανε αλλαγές μιας και η ομάδα μας απέδιδε σωστό ποδόσφαιρο σε εκείνο το σημείο. Δε φέρει ευθύνη για το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο επειδή αυτούς τους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουμε έστω και με μισό - μηδέν για σήμερα θα μείνει οριακά πάνω από τη βάση.

Βαθμολογία: 6/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.