Peter Moore: "Ψάχνουμε παίκτες για να δυναμώσει το ρόστερ"

Σε δηλώσεις του στο Sky Sports, ο CEO της Liverpool απάντησε στους επικριτές της Διοίκησης και άφησε μηνύματα για τον Γενάρη που μας έρχεται...

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Μιλώντας στον Sky, ο Peter Moore, επικεφαλής κάθε ζητήματος ουσιαστικά στη Liverpool, αποχωρήσαντος του Ian Ayre (επιτέλους) εδώ και καιρό, υπερασπίστηκε την FSG όσον αφορά στα μεταγραφικά, ενώ κάπου ανάμεσα στα λόγια του, κρύβεται ένα μήνυμα για τις βλέψεις της ομάδας ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

"Η χημεία που βγάζουμε στο γήπεδο δεν έχει να κάνει με αγορά ακριβών παικτών. Δεν ήμασταν συντηρητικοί: ο κόσμος βλέπει την απόκτηση του Mohamed Salah ως την καλύτερη του καλοκαιριού και ήδη έχουμε κλείσει τον Naby Keita για το επόμενο καλοκαίρι".

"Έχουν ξοδευτεί χρήματα, ο Alex Oxlade-Chamberlain ήρθε επίσης. Γίνονται επενδύσεις και είναι δύσκολο να αγνοήσεις αυτό που βλέπεις τώρα στο γήπεδο και να πεις 'α, πρέπει να ξοδέψετε περισσότερα λεφτά".

"Αυτό που θα πω, επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για τον Γενάρη, είναι πως ο σύλλογος συνεχίζει να ψάχνει αποκτήματα που θα δυναμώσουν το ρόστερ".

Στην ερώτηση σχετικά με κατηγορίες εναντίον της FSG πως έχει περιορίσει τα έξοδα στις μεταγραφές από το 2010, όταν και ανέλαβε, απάντησε:

"Όταν κοιτώ πώς έμοιαζε η ομάδα πίσω στο 2010 όταν η FSG την ανέλαβε και πώς μοιάζει τώρα, κυρίως βλέποντας τον πάγκο, νομίζω ότι είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση".
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.