Wijnaldum: Είναι το πιο special ντέρμπι που έχω ζήσει!


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Μιλώντας στην LFCTV και τον Sam Williams, ο Georginio Wijnaldum αναφέρθηκε στο Merseyside Derby, χαρακτηρίζοντάς το ως το "πιο special" ντέρμπι που έχει ζήσει.

Το Anfield αναμένεται να φιλοξενήσει το  229ο Merseyside Derby στην ιστορία και ο Gini δεν μπορεί να περιμένει, ενώ δηλώνει 100% έτοιμος να επαναλάβει με την Liverpool το περσινό 2/2 απέναντι στην συμπολίτισσα.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Melwood, ο διεθνής Ολλανδός ανέφερε σχετικά με το μεγάλο επερχόμενο ματς:

"Νομίζω πως είναι το πιο special από όλα τα ντέρμπι, ειδικά αν δεις τα γήπεδα πόσο κοντά είναι το ένα με το άλλο και το πόσο μεγάλο είναι."

"Επίσης βλέπεις σε πολλές οικογένειες κάποια μέλη να υποστηρίζουν Liverpool και κάποια άλλα Everton και να είναι ακόμη αγαπημένοι και φίλοι, δεν θυμάμαι να το έχω δει αυτό σε άλλα ντέρμπι."

Η Liverpool πάει στο ντέρμπι όντας σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας κερδίσει τα τελευταία της 3 παιχνίδια απέναντι σε Stoke, Brighton και Spartak Moscow με επιμέρους σκορ 15-1:

"Τα πήγαμε πολύ καλά απέναντι στην Spartak. Κερδίσαμε 7-0 και αυτό μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι με την Everton."

"Ένα παιχνίδι απέναντι στην Everton είναι πάντα ιδιαίτερο, γιατί οι δυο ομάδες πάντα μάχονται για το ποια θα είναι η καλύτερη στην πόλη και το βλέπεις αυτό και στους φιλάθλους. Όταν συναντάς οπαδούς της Everton ή της Liverpool πάντοτε μιλούν για το παιχνίδι."

"Οι φίλαθλοι της Liverpool πάντα μου λένε να κερδίσουμε το ματς και αυτοί της Everton μου ζητάνε να χάσουμε! Φυσικά και θέλεις να κερδίσεις και βλέπεις πως όλοι ανυπομονούν για τον αγώνα!" 
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.