Ενημέρωση τραυματισμών (26/01)

Ο Γερμανός τεχνικός εν'όψει του αγώνα με την West Brom αναφέρθηκε και στην φυσική κατάσταση των παικτών.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος


Οι Jordan Henderson, Daniel Sturridge και Alberto Moreno έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει τους μυϊκούς τραυματισμούς τους. Επίσης επέστρεψε και ο Dejan Lovren μετά την ίωση που είχε.

Για τον James Milner: ''Ο Millie έχει πόνους στο πόδι του. Αν σου πει ότι δεν μπορεί να προπονηθεί λόγο πόνου, τότε μάλλον μπορείς να φανταστείς ότι πρόκειται για έντονο πόνο."

Για τον Henderson: "Είναι πολύ σημαντικό που έχει επιστρέψει. Έχουμε άλλη μία προπόνηση, σήμερα αλλά οι σκέψεις μου για την ενδεκάδα έχουν ολοκληρωθεί λόγω της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε. Την περασμένη εβδομάδα καθόμουν εδώ και μιλούσα για πράγματα που συνέβησαν, δηλαδή τρεις ποδοσφαιριστές μου να μένουν έξω λόγω ίωσης και σκεφτόμουν ότι αυτό δεν είναι καθόλου καλό! Πρέπει να περιμένουμε λίγο. Αλλά είναι πάντα ευχάριστο όταν επιστρέφει κάποιος."

Για τον Clyne και τον Moreno: "Είναι σε καλό δρόμο αλλά όχι ακόμα σε επίπεδο να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Alberto προπονήθηκε τελείως φυσιολογικά. Ο Henderson όπως είπα και πριν, προπονήθηκε κανονικά. Αυτά όλα είναι ευχάριστα νέα.
Ο Alberto Moreno είναι πίσω αλλά τι να κάνουμε με την περίπτωσή του; ο Robbo έπαιξε πολύ καλά, όλοι το είδαν αυτό, αλλά επίσης έχει παίξει και πάρα πολύ. Είναι φυσικά ευχάριστο που έχει γυρίσει, χρειαζόμαστε λύσεις και επιλογές."

Για τον Klavan: "Ο Raggy είναι έξω, ήταν άρρωστος. Έχει χάσει και κάποια κιλά και πρόσφατα έχει και μικρά μυικά προβλήματα. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για αύριο."


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.