Alberto Moreno: "Είμαι αποφασισμένος να παλέψω για την θέση μου!"

Σε καλή φυσική κατάσταση ο Alberto Moreno υποσχέθηκε να κάνει ότι περνάει από τα χέρια του για να κερδίσει την θέση του από τον φορμαρισμένο συμπαίκτη του, Andy Robertson.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος

Ο Alberto, σχετικά με τις εμφανίσεις του συμπαίκτη του Andy Robertson, δήλωσε: Πρέπει να είσαι απόλυτα τίμιος και ειλικρινής και να πεις ότι τα πάει πολύ, πολύ καλά! Έχει κάνει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις και αντεπεξήλθε εξαιρετικά σε μεγάλους αγώνες."

"Γνωρίζω καλά ότι το να μην συμμετέχει ήταν κάτι δύσκολο για αυτόν στην αρχή της χρονιάς. Δεν είναι επίσης εύκολο να γίνεσαι βασικός στα μέσα της χρονιάς, αλλά πιστεύω τα κατάφερε πολύ καλά."

Ο Ισπανός γνωρίζει ότι πρέπει να αγωνιστεί σκληρά αν θέλει να κερδίσει την βασική του θέση, αλλά επιμένει ότι είναι έτοιμος να βάλει τα δυνατά του για να το πετύχει.

"Είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις την θέση σου στην αρχική ομάδα της Liverpool F.C.!"

"Προφανώς, εξαιτίας του τραυματισμού μου, ο Andy πήρε την ευκαιρία του και την έχει αρπάξει με τα δύο του χέρια."

"Αλλά προπονούμαι πολύ σκληρά αυτή τη στιγμή και είμαι αποφασισμένος να κάνω ότι μπορώ και μέσα από την σκληρή αυτή δουλειά να κερδίσω ξανά την θέση μου."

Ο 25χρονος παρά τις καλές εμφανίσεις του με την ομάδα, πριν τον τραυματισμό, που μάλιστα τον έφτασαν στο σημείο να τον καλέσει και η εθνική του, γνωρίζει ότι και οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου και τώρα καλείται να φανεί συγκεντρωμένος για να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο το συντομότερο δυνατό.

"Δεν υπάρχει καλή χρονική στιγμή σε μία ποδοσφαιρική καριέρα για έναν τραυματισμό, δεν είναι ποτέ καλό όταν συμβαίνει. Αλλά όταν συμβαίνει πρέπει να φανείς δυνατός πνευματικά και να συγκεντρωθείς στο να επιστρέψεις όσο πιο γρήγορα μπορείς."

"Δεν ήμουν ποτέ σε καλύτερη κατάσταση στην καριέρα μου (πριν τον τραυματισμό), τόσο στην Liverpool όσο και στην Sevilla, οπότε ήταν πολύ κακό το χρονικό σημείο για μένα. Στην καριέρα σου πρέπει να εστιάζεις στα καλά πράγματα και να απορρίπτεις τα άσχημα."

"Το παν είναι να είσαι δυνατός και να δουλέψεις σκληρά για να επιστρέψεις ακόμα πιο δυνατός μετά από μία τέτοια εμπειρία."
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.