Swansea 1 - 0 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Ένα κέντρο για κλάμματα..

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Την ήττα με 1-0 μετά από μια κακή εμφάνιση κόντρα στη Swansea γνώρισε η ομάδα μας στο Liberty Stadium.


Ανώμαλη προσγείωση, ξαφνική προσγείωση, αναμενόμενη προσγείωση.. Πείτε την όπως θέλετε. Το θέμα είναι ότι ότι προσγειωθήκαμε απότομα μετά το εκπληκτικό παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τη City. H απουσία του Coutinho έγινε αισθητή, η ομάδα μας απέτυχε να δημιουργήσει ευκαιρίες, προδόθηκε γι'ακόμα μια φορά από τα στημένα και απογοήτευσε. To goal για τη Swansea πέτυχε ο Mawson μετά από αναμπουμπούλα σε χτύπημα κόρνερ. Η ομάδα μας δημιούργησε μια φάση με τον Salah, μια με τον Mane και μια διπλή στο 94' με τους Lallana και Firmino. Μέχρι εκεί.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:



Loris Karius: 2 σουτ εντός εστίας για τη Swansea, ένα άπιαστο, μια επέμβαση ρουτίνας. Θετικός στα υπόλοιπα (μπάλα στα πόδια, sweeping) αλλά δεν είχε την ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει να είναι το #1 για την επόμενη χρονιά.

Βαθμολογία: 6/10



Joe Gomez: Από τα παιχνίδια που μας κάνει να αναρωτιούμαστε πότε θα επιστρέψει ο Clyne. 6 σέντρες επιχείρησε ο Gomez, οι 5 πήγαν.. στο διάολο. Μία και μοναδική φορά ήταν αυτή που εκτέθηκε αμυντικά, άριστος στο υπόλοιπο παιχνίδι. 

Βαθμολογία: 5/10



Andy Robertson: Καλός γι'ακόμα μια φορά ο Σκοτσέζος χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Έκανε overlaps από αριστερά, πήρε μπάλα, έκανε επικίνδυνες σέντρες αλλά ούτε αυτός έκανε κάτι το ουσιαστικό στην τελική του μπαλιά. 

Βαθμολογία: 6/10

Joel Matip: Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αμυντικά και πολλές φορές ήταν αυτός που είχε το ρόλο του οργανωτή καθώς ανέβαινε ψηλά. 

Βαθμολογία: 6.5/10



Virgil Van Dijk: Eντυπωσιακός ο Ολλανδός στο ντεμπούτο του στην Premier League. Πρώτος σχεδόν σε όλες τις μονομαχίες, δίνει μια αίσθηση σιγουριάς στα μετόπισθεν. Καμία ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας, ωστόσο.. ένας Van Dijk δε φέρνει την άνοιξη.

Βαθμολογία: 7/10 (ΜΟΤΜ)

Εmre Can: Αν στο παιχνίδι κόντρα στη City είδαμε τι θα μας λείψει από τον Can αν δεν ανανεώσει, χθες είδαμε την αντίθετη πλευρά. Αργός, κάκιστες μεταβιβάσεις, απέτυχε να δώσει το τέμπο που επιθυμούσε η ομάδα μας με κακές επιλογές καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο του παιχνίδι με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Emre Can δυστυχώς απογοήτευσε.

Βαθμολογία: 5/10



Alex Oxlade - Chamberlain: Μαζί με τον Wijnaldum οι χειρότεροι του γηπέδου. Απέτυχε να συνεχίσει την καλή του φόρμα και δε βοήθησε σε κανένα σημείο την ομάδα μας επιθετικά όντας "βαρύς" για οργανωτής. Αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 5/10

Georginio Wijnaldum: H "αρρώστια" του Wijnaldum στα εκτός έδρας παιχνίδια συνεχίστηκε. Δεν έδωσε τίποτα επιθετικά και ήταν άφαντος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. 

Βαθμολογία: 5/10



Sadio Mane: Δραστήριος ο Σενεγαλέζος αλλά κανείς από τους μπροστινούς 3 δε βοηθήθηκε από τους 3 του κέντρου. Πήρε μπάλα αλλά στο σημείο που την υποδεχόταν ήταν -το λιγότερο- ακίνδυνος. Έχασε σημαντική ευκαιρία για το 1-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Βαθμολογία: 5.5/10



Mohamed Salah: Ήταν αυτός που το κυνήγησε περισσότερο, αλλά και πάλι για τα στάνταρ του ήταν σε κακή μέρα. Ήταν στο επίκεντρο του παιχνιδιού παίζοντας πολλές φορές με πλάτη, έχασε και αυτός μια σημαντική ευκαιρία για το -τότε- 0-1, έκανε ΚΑΚΙΣΤΑ κόρνερ και γενικά τον έχουμε συνηθίσει σε πολύ ψηλότερες πτήσεις.

Βαθμολογία: 5.5/10



Roberto Firmino: Aπό τα λίγα παιχνίδια που ο Bobby δε βοήθησε ιδιαίτερα ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά μιας και χρειαζόταν ένα πιο καθαρό 9αρι. Έχασε μοναδική ευκαιρία στο 94' για το 1-1 με την κεφαλιά του να βρίσκει το δεξί δοκάρι του Fabianski.

Βαθμολογία: 5.5/10

Adam Lallana: Έδωσε πάθος και ταχύτητα στη μεσαία γραμμή και ίσως θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει το παιχνίδι. Πήρε μέρος στην τρομερή ευκαιρία του 94'.

Βαθμολογία: 6/10

Danny Ings: Πήρε χρόνο συμμετοχής καθώς ο Klopp βασίστηκε στο πάθος του Άγγλου, αλλά στη μία και μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Βαθμολογία: 6/10



Jurgen Klopp: Παρέταξε με βάση τα διαθέσιμα πρόσωπα και τη φόρμα τη δεδομένη στιγμή την καλύτερη δυνατή 11αδα, ωστόσο η Liverpool εγκλωβίστηκε στους κλειστούς χώρους. Χωρίς τεχνίτη παίχτη στο κέντρο (ελλείψει των Coutinho, Lallana) δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει με κλασική ευκαιρία τη Swansea και είναι κάτι που ο Γερμανός θα πρέπει να δει στο μέλλον. Για σήμερα, μένει στη βάση.

Βαθμολογία: 5/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.