Andy Robertson: "Ανατρίχιασα με τα συνθήματα στο KOP"

Η Liverpool τα κατάφερε! Σε μια σεζόν που η Manchester City φαντάζει- το λιγότερο- κυρίαρχη, η ομάδα του Jurgen Klopp την κέρδισε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Ένας εκ των πρωταγωνιστών σε αυτό το θρίαμβο ήταν o νεαρός μπακ Andy Robertson, ο οποίος με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή αποδεικνύει όχι μόνο ότι το μέλλον του ανήκει, αλλά ότι μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τους "Reds" εδώ και τώρα! Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο νεαρός αμυντικός για τη χθεσινή αναμέτρηση, αλλά και για τους οπαδούς της ομάδας που ήταν- για ακόμα μια φορά- εξαιρετικοί!

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς. 




Για το γκολ του Mo Salah:
O Mo δείχνει την τεχνική του, αλλά και την ψυχραιμία του, με την επιλογή του να κάνει μια τρομερή πρώτη επαφή με την μπάλα και να την περάσει πάνω από τον τερματοφύλακα.

Για τη Manchester City:
Ήταν πολύ καλοί στο να εκμεταλλευτούν το παραμικρό. Έπρεπε συνεχώς να τους περιορίζουμε στο μισό χώρο και να τους κλείνουμε. 



Για τη χθεσινή αναμέτρηση:

Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα κατέληξαν να είναι πολύ οριακά. Στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίς στα πρώτα 25 λεπτά, παίξαμε- νομίζω- απίστευτα. Δεν μπορούσαν να μας ελέγξουν κι ευτυχώς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες, όταν προέκυψαν. Είμαι σίγουρος πως για τους ουδέτερους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που αποδεικνύει τι είναι η Premier League.


Για τη σημασία της χθεσινής νίκης:
Μας ένοιαζε μόνο να πάρουμε τους 3 βαθμούς, είτε κερδίζαμε 1-0, είτε 4-3. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νίκη. Προφανώς θα μας προτιμούσαμε να νικούσαμε λίγο πιο ξέγνοιαστα κι είμαι σίγουρος πως κι οι οπαδοί μας θα το εκτιμούσαν. 



Για τα σημεία του παιχνιδιού των "Reds" που χρειάζονται βελτίωση:
Όταν τα πράγματα ηρεμήσουν είμαι σίγουρος πως θα αναλύσουμε την κατάσταση και θα δούμε τι έφταιξε και στα 3 γκολ. Επίσης βλέποντας αυτό, πρέπει να προσπαθήσουμε να ελαττώσουμε τα λάθη μας. Είμαι σίγουρος πως το τεχνικό επιτελείο κι ο προπονητής θα συνοψίσουν τα πράγματα και θα δούμε τι μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα, ειδικά στα 2 τελευταία γκολ.

Για το κλίμα που έφτιαξαν οι φίλοι της ομάδας:
Ξεκίνησε το ματς κι ανατρίχιασα. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο τους ευχαριστώ για την υποστήριξη που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα. Όταν ο κόσμος έρχεται στο Anfield, ξέρεις τι ατμόσφαιρα να περιμένεις και νομίζω πως σήμερα ήταν η καλύτερη απ' όσες φορές έχω αγωνιστεί." 





Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.