EKTAKTO: Πιέζει -ξανά- για μεταγραφή ο Coutinho!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Συνεχίζει να επιθυμεί τη μεταγραφή στους Καταλανούς γίγαντες ο Phil.


O Philippe Coutinho έχει επαναλάβει την επιθυμία του στην ομάδα μας να μετακομίσει στην Ισπανία με ένα ποσό που πιθανώς να ξεπεράσει κάθε Αγγλικό προηγούμενο.

Όπως μας ενημερώνει η Melissa Reddy, ο Coutinho ήταν δεδομένο πως δε θα αγωνιστεί κόντρα στην Burnley μιας και χρειαζόταν ξεκούραση. Ο μικροτραυματισμός του απλά ήταν ένα ακόμη δεδομένο. Ωστόσο οι κοντινοί κύκλοι του Βραζιλιάνου υποστηρίζουν πως παρά το γεγονός ότι η Liverpool έχει προσπαθήσει με διάφορες μεθόδους (ψηλότερο μισθό, επιπλέον κίνητρα) να αλλάξει γνώμη στον Coutinho, δεν τα έχει καταφέρει.



Ο Phil φαίνεται πως είναι δελεασμένος από το γεγονός πως η Barcelona επιθυμεί να χτίσει μια ομάδα γύρω του, ενώ πιστεύει πως η μεταγραφή θα είναι το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Η οικογένειά του υποστηρίζει στο έπακρο αυτήν του τη στάση.

Οι ατζέντηδές του έχουν δουλέψει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες ώστε να προσπαθήσουν να κάνουν τη Liverpool να ελαφρύνει τη σκληρή στάση που είχε απέναντι στην Barcelona το καλοκαίρι. 

Εν κατακλείδι, όπως είχε δηλώσει και ο Klopp για το θέμα το καλοκαίρι, όλα είναι θέμα timing. Ίσως αυτή τη φορά να είναι το σωστό, ποιος ξέρει;
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.