Hendo: "Ξέρω ότι όλοι είναι έτοιμοι να αντιδράσουν απόψε!"

Ο Jordan Henderson πιστεύει πως η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει απαντήσεις, μετά το τέλος του αήττητου σερί της, στο παιχνίδι του FA Cup το οποίο ως διοργάνωση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα.



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Το σερί της ομάδας με τα 18 παιχνίδια χωρίς ήττα είναι πια παρελθόν μετά την ήττα με 1-0 από την ουραγό του πρωταθλήματος Swansea. Ο Henderson έχει ήδη δει αρκετά από την αντίδραση των παικτών στο Melwood ώστε να περιμένει μια πολύ βελτιωμένη εικόνα στο Anfield με τη West Bromwich. Πράγματι ο αρχηγός δεν απαιτεί τίποτα λιγότερο όσο το FA Cup παραμένει στις προτεραιότητες της ομάδας για τη φετινή σεζόν. Ακολουθούν οι δηλώσεις του στο "This Is Anfield":

"Δεν θα μπορούσα να ευχηθώ να νιώσουμε ξανά όσα νιώσαμε μετά την ήττα από την Tottenham αλλά δε θα μείνω στη 2η ήττα αν καταφέρουμε πάλι να αντιδράσουμε όπως τότε στα επόμενα παιχνίδια. Αυτή είναι μια πρόκληση τώρα."

"Σαν παίκτες δεν είμαστε αναίσθητοι και αντιλαμβανόμαστε τον εκνευρισμό των φιλάθλων μας μετά από ένα χαμένο παιχνίδι αλλά και μια χαμένη ευκαιρία. Νιώθουμε ακριβώς τα ίδια συναισθήματα και εμείς, με τη διαφορά ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό αλλά έχουμε και την ευκαιρία να το διορθώσουμε."

"Ομάδες που είναι επιτυχημένες πάντα αντιδρούν σωστά σε τέτοιες καταστάσεις. Αν δείτε εμάς την περασμένη σεζόν υπήρχαν στιγμές που κάναμε ένα "στραβοπάτημα", αλλά σταθήκαμε ξανά στα πόδια μας, όπως κι αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι μπορεί να γίνει το χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας και των αποδυτηρίων ότι δεν "βουλιάζουμε" μετά από μια ήττα, αλλά βεβαιωνόμαστε ότι θα είναι σπάνιες και με συγκεκριμένες επιπτώσεις."

"Η αντίδραση των παικτών στο Melwood, μετά τη Δευτέρα το βράδυ, μου έδωσε όσα ήθελα να γνωρίζω ξεκάθαρα. Τα παιδιά θα έπαιζαν ξανά όταν επέστρεφε ο προπονητής και εφόσον υπήρχε παιχνίδι. Αυτός είναι ο σκοπός τώρα, έτσι θα ξεχάσουμε τη Swansea. Απόψε μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που επιστρέφει αμέσως."

"Είναι ένα μεγάλο ματς για μας και είναι σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρω ότι πάντα υπάρχει συζήτηση γύρω από το FA Cup και τη σημασία του στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά ποτέ δεν το κατάλαβα ούτε για μια στιγμή. Το FA Cup είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα και για κάθε άλλο παίκτη στην ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια για το σύλλογο και το FA Cup είναι ένα από αυτά που έχουν μεγάλη σημασία."

*Το παιχνίδι με τη West Bromwich είναι σήμερα το βράδυ στο Anfield στις 21:45 ώρα Ελλάδος.*
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.