Klopp: "Έχουμε κάτι να αποδείξουμε"

O Jurgen Klopp αποκάλυψε ότι η Liverpool έχει "να αποδείξει κάτι" όταν αντιμετωπίσει τη Manchester City στο Anfield.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης

Οι Reds υπέστησαν βαριά ήττα με 5-0 στον πρώτο γύρο, αλλά παρά το προβάδισμα που έχει στην κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα του Guardiola, ο Jurgen Klopp βλέπει το παιχνίδι της Κυριακής (14/1) ως ευκαιρία για να φανεί ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλη.

"Με έναν ποδοσφαιρικό τρόπο, πιστεύω ότι έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Κάνουν φανταστική χρονιά, η δική μας δεν είναι τόσο κακή, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να δείξεις ότι μπορείς να τους δημιουργήσεις προβλήματα, περισσότερα από άλλες ομάδες και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Είναι το Anfield, άλλο ένα πράγμα που πρέπει να δείξουμε. Ανυπομονώ γι' αυτό το παιχνίδι. Γι' αυτό παίζεις δύο παιχνίδια με όλους, έχεις ευκαιρία να διορθώσεις τα πράγματα".

Ο Γερμανικός τεχνικός παραδέχθηκε την ποιότητα των "πολιτών" και παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους αμυντικά.

"Η μεγαλύτερη δύναμη της Manchester City είναι η τακτική πειθαρχία. Αυτό που κάνουν το κάνουν ξανά και ξανά, το κάνουν φανταστικά και το καλό είναι ότι δεν είναι τελείως προβλέψιμο. Οι θέσεις είναι ξεκάθαρες, το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχουν έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης σε κάθε μία.

Απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και έχουν την αυτοπεποίθηση που έχεις όταν είσαι 16 βαθμούς μπροστά κι αυτό τους κάνει μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα".

Αν και ο Klopp θαυμάζει πλήρως την ομάδα του Guardiola, δε θέλει η Liverpool να δείξει υπερβολικό σεβασμό.


Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.