Sadio Mane: "Η αυτοπεποίθηση είναι εδώ!"

Ο Sadio Mane περιέγραψε το Κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον της Manchester City στο Anfield ως παιχνίδι που όλοι θα ήθελαν να παίξουν και τόνισε ότι η Liverpool θα μπει στον αγώνα με αυτοπεποίθηση.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος


Οι Κόκκινοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Pep Guardiola με στόχο να επεκτήνουν το αήττητο των 17 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις , ωστόσο θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που έχει κερδίσει 20 από τα 22 παιχνίδια στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα με τα άλλα δύο να λήγουν σε ισοπαλία.

Παρόλα αυτά, με το Anfield να στηρίζει την Liverpool, ο Mane εξηγεί γιατί η ομάδα του Jurgen Klopp είναι πλήρως συγκεντρωμένη στο πως να προκαλέσουν ζημιά στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Νομίζω όλοι είναι χαρούμενοι για ένα τέτοιο παιχνίδι επειδή είναι από τα παιχνίδια που όλοι εύχονται να παίξουν."

"Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι γιατί η Manchester City είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά έχουμε και εμείς ποιότητα και πολύ καλή ομάδα. Μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο, όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ανυπομονώ πολύ."

"Ξέρω ότι μπορούμε να σκοράρουμε εναντίον κάθε άμυνας στον κόσμο, οπότε θα δούμε την Κυριακή αν αυτό ισχύει και εναντίον της City."

"Η αυτοπεποίθηση είναι εδώ, όλοι χαίρονται που παίζουν και τώρα απλά περιμένουμε την Κυριακή για να δείξουμε ότι έχουμε την αυτοπεποίθηση και ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι."

Ο Mane πιστεύει ότι αν η Liverpool γίνει η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την City στην φετινή Premier League, σημαντικό παράγοντα θα παίξει η έδρα.

Οι Κόκκινοι είναι αήττητοι στο Anfield μέχρι στιγμής και ο Σενεγαλέζος νιώθει ότι η υποστήριξη του γηπέδου δίνει το πλεονέκτημα εναντίον των Μπλε.

"Δεν με απασχολεί η θέση της City ή τα στατιστικά της. Αυτό που με ενδιαφέρει και αυτό που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η ομάδα μας."

"Παίζουμε στο σπίτι μας, οπότε θα έχουμε τη δύναμη πίσω μας. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια και έχουμε πλέον σιγουριά. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν ομάδα και να κερδίσουμε το παιχνίδι."

"Στα τελευταία δύο παιχνίδι ειδικά (εναντίον Leicester City και Everton) οι φίλαθλοι μας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις νίκες που κάναμε. Η ατμόσφαιρα είναι απλά εκπληκτική και μας δίνει την ώθηση μέχρι το τέλος. Αυτό είναι που κάνουν κάθε φορά και αυτό πιστεύω θα κάνουν ξανά την Κυριακή και θα μας δώσουν το κίνητρο. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο."

"Η αυτοπεποίθηση έχει επιστρέψει και παίζει σημαντικό ρόλο για μας και στο να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Αν το πετύχουμε, σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά μέχρι το τέλος της χρονιάς."

Στα ατομικά στοιχεία, ο Mane ξεκίνησε πολύ καλά το 2018 με το πολύ όμορφο τέρμα που πέτυχε εναντίον της Burnley στην νίκη με 2-1. 

Ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι η απόδοσή του τελευταία δεν είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει αλλά στοχεύει να αυξήσει τα προσωπικά του τέρματα (8) στις επόμενες αναμετρήσεις.

"Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες για μένα, αλλά όλα είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ξέρω πως έχουν τα πράγματα. Τα άφησα πίσω μου όμως. Αυτό το τέρμα μου έδωσε την αυτοπεποίθηση και ελπίζω να σκοράρω περισσότερα στις επόμενες αναμετρήσεις." 

"Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, να δίνει τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθώ να πετυχαίνω τέρματα ή να δίνω ασίστ στην ομάδα μου.

"Οκτώ τέρματα είναι καλά αλλά ξέρω τον εαυτό μου και ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα μου, οπότε έχω την αισιοδοξία να σκοράρω περισσότερα τέρματα και να βοηθήσω την ομάδα μου."

Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.