Klopp: '' Έχω δει καλά πράγματα από τον Loris - αλλά σίγουρα πρέπει να αποδώσει μέσα στο γήπεδο''

Οι προσπάθειες του Loris Karius στις προπονήσεις έπεισαν τον Jürgen Klopp να κάνει το Γερμανό τερματοφύλακα το νούμερο ένα πριν από το παιχνίδι της Κυριακής με τη Manchester City.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Ο Klopp επέλεξε να ξεκινήσει τον Karius ενάντια στην City και εξήγησε ότι ο 24χρονος - ο οποίος είχε συμμετοχές στο Champions League αλλά και στο Fa Cup προηγουμένως αυτή τη σεζόν - θα έδινε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του ως το No.1 των Reds.

Ο Karius κράτησε δύο clean sheets κατά τη διάρκεια των τριών παιχνιδιών που ήταν βασικός τον Δεκέμβριο και επίσης έπαιξε καθώς η ομάδα του Klopp νίκησε την Everton 2-1 στον τρίτο γύρο του FA Cup στην αρχή αυτού του μήνα.

Και, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Karius θα συμπεριληφθεί ξανά στην πλευρά του για το ταξίδι της Δευτέρας στο Swansea, ο Klopp δήλωσε την Παρασκευή ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Mainz είχε κερδίσει την ευκαιρία του.

  " Όπως είπα, είναι πολύ δύσκολη δουλειά να είσαι τερματοφύλακας ή κεντρικός αμυντικός στη Liverpool γιατί κανείς δεν σου συγχωρεί ένα λάθος, προφανώς. Δεδομένου ότι είμαι σε αυτό νιώθεις σαν «wow, αν ο τερματοφύλακας μας κάνει ένα λάθος είναι μια καταστροφή» και εάν οποιοσδήποτε άλλος τερματοφύλακας κάνει ένα λάθος τότε «είναι ακόμα ένας φανταστικός τερματοφύλακας και πρέπει να τον αγοράσουμε», είπε ο Γερμανός στη συνέντευξη τύπου στη Melwood.

  " Έτσι είμαι πολύ εντάξει με την κατάσταση των τερματοφυλάκων μας. Ναι, ο Loris Karius θα μπορούσε να σώσει το πρώτο γκολ εναντίον της Man City, ακόμη και όταν νομίζω ότι ήταν τελικά παγκόσμιας κλάσης το τελείωμα αυτή τη στιγμή. Ήταν πολύ περίεργο, πολύ σκληρό, τέτοια πράγματα.

  " Έχει πάντα νόημα να λέμε την αλήθεια, αλλά είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και τον φέραμε γιατί θέλαμε να παίξει. Έχουμε μερικές δυσκολίες, αλλά εν τω μεταξύ έχει προσαρμοστεί και υπάρχουν πολλά πραγματικά καλά πράγματα στο παιχνίδι του, είναι φυσικά και μου αρέσουν και τώρα μπορεί να τα δείξει.

  " Έχουμε αλλάξει πολλές θέσεις μέσα στο χρόνο και μόνο με τον τερματοφύλακα φαίνεται ότι πρέπει να παραμείνουμε στη γνώμη μας για 20 χρόνια αν έχουμε πάρει μια απόφαση μια φορά, οπότε δεν άλλαξα τη γνώμη μου αλλά άλλαξα την κατάσταση τώρα, αυτό είναι όλο.

  "Φυσικά ο Loris πρέπει να αποδώσει, το ξέρει αυτό, αλλά τώρα είναι ο Νο.1 και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι και μπορεί να δεχτεί ένα γκολ όπως αυτό με τη Man City - το σημαντικό είναι η αντίδραση που θα βγάλει.

  "Δεν είναι ότι το θέλουμε αυτό, αλλά είναι ακόμα δυνατό, όλα τα καλά πράγματα που θα ήθελα να δω ξανά. Έχω δει πολλά καλά πράγματα στα παιχνίδια που έπαιξε τις τελευταίες εβδομάδες. Γι 'αυτό είναι μέσα."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.