O Klopp μιλάει για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της Liverpool κατά το υπόλοιπο του Ιανουαρίου

                                                                             
Επιμέλεια/Μετάφραση: Γιώργος
Πηγή/Source: www.liverpoolfc.com

O Jurgen Klopp συζήτησε για τα πιθανά πλάνα της Liverpool όσον αφορά το υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου κατά τη συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα  για το επικείμενο αγώνα της ομάδας με τη Swansea.

Oι “Reds” ενίσχυσαν τα μετόπισθέν τους με τον Virgil van Dijk από τη Southampton στην αρχή του μήνα, ενώ ο Philipe Coutinho αποχώρησε για τη Barcelona.

O Klopp επιμένει ότι η ομάδα είναι έτοιμη να ενισχυθεί κατά τον Ιανουάριο αν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία, αλλά είναι χαρούμενος και με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του αυτή τη στιγμή.





Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους αν ψάχνει ενεργά να φέρει παίκτες τώρα, ο manager απάντησε: «Η απάντηση σε κάτι τέτοιο είναι πως αν η κατάλληλη επιλογή βρεθεί μπροστά μου θα το σκεφτούμε, αλλά αν όχι, δεν ψάχνουμε ενεργά να φέρουμε έναν νέο παίκτη που δεν ξέρουμε μέχρι τώρα και για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι αν αποτελεί την κατάλληλη λύση».

«Πρώτα από όλα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε και νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό πράγμα να κάνουμε, επειδή έχουμε ποδοσφαιριστές πολύ υψηλής ποιότητας, ειδικά τον Adam Lallana.

«Δεν είνα (σ.σ. ο Adam Lallana) ο αντικαταστάτης του Phil Coutinho, είναι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης, αλλά είναι ένας φανταστικός παίκτης που δεν μπορούσε να παίξει κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν. Τώρα είναι πίσω, και αυτό είναι καλό και έτσι δε μπορώ να πω ότι ψάχνουμε ενεργά παίκτη».

Όσον αφορά πιθανές μελλοντικές αποχωρήσεις, ο Klopp προσέθεσε: «Έχουμε μια μακρά περίοδο για σεζόν ακόμη και μια καθοριστικότατη συνέχεια επίσης»

«Το έχω πει ήδη κάποιες φορές, σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο, πάντα μοιάζει λες και η σεζόν έχει τελειώσει και πάντα όποιος δεν έπαιξε αρκετά θέλει να φύγει, οπότε παρουσιάζονται τέτοιες καταστάσεις. Αλλά έχουμε ακόμη αρκετά παιχνίδια να παίξουμε και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες».

«Θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση στην 31η του Ιανουαρίου, δεν έχω να πω κάτι περισσότερο για αυτό».


Share on Google Plus

About George

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.