FA: Αθώος ο Firmino για το περιστατικό με τον Holgate

Διαβάστε τη σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία μετά την έρευνα της επί της καταγγελίας, καθώς και την απάντηση της Liverpool. 

Ο Mason Holgate ισχυρίστηκε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον Roberto Firmino στο παιχνίδι Liverpool - Everton για το FA Cup. Η FA, μετά την έρευνα που έκανε όλο αυτό το διάστημα, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Ακολουθώντας μια λεπτομερή έρευνα αναφορικά με μια καταγγελία του παίκτη της Everton, Mason Holgate, εναντίον του παίκτη της Liverpool, Roberto Firmino, για συμπεριφορά του τελευταίου βασισμένη σε διακρίσεις (σ.σ φυλετικές), η FA επιβεβαιώνει πως δεν θα προβεί σε κάποια πειθαρχική κίνηση εναντίον του Firmino".

Η Liverpool FC εξέδωσε την απάντηση της στην ως άνω απόφαση, λέγοντας τα εξής:
"Ευχαριστούμε τον Roberto για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε κατά τη δύσκολη αυτή διαδικασία, κατανοώντας πως το να κατηγορείται τόσο σοβαρά για τόσο μακρά χρονική περίοδο, βλάπτει τον ίδιο και την οικογένεια του.

Τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης ήταν απόλυτα σύμφωνοι εν αρχοίς, πως αν απαιτούταν έρευνα, αυτή θα έπρεπε να είναι εξονυχιστική και πλήρης.

Ο Roberto συνεργάστηκε ολοκληρωτικά με τη διαδικασία και έδειξε προθυμία να συμμετάσχει και να βοηθήσει, με μοναδικό στόχο να εξακριβωθεί η αλήθεια για το τι συνέβη.

Είμαστε ικανοποιημένοι που το αποτέλεσμα της διαδικασίας απάλλαξε τον παίκτη από τη χρήση ρατσιστικής ή διακριτικής γλώσσας".
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.