Πρώτος στόχος για το κέντρο ο Jorginho / Υπό προϋποθέσεις για Alisson!


Στο πρόσωπο του Ιταλού μέσου της Napoli, Jorginho, βλέπει ο Jurgen Klopp τον πρώτο του στόχο για το καλοκαίρι, που θα πλαισιώσει στη μεσαία γραμμή τον Naby Keita, ενώ δεν έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του τερματοφύλακα της Roma, Alisson Becker!


Από νωρίς ξεκινάνε φέτος τα μεταγραφικά σενάρια, με τον Paul Joyce σήμερα το βράδυ να ενημερώνει πως ο Jorginho είναι ο νούμερο ένα στόχος των Reds για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ενώ υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις θα κινηθούν για την απόκτηση του Alisson.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της Napoli, κάνει εξαιρετικές σεζόν με την φανέλα των Ναπολιτάνων και με τη βοήθεια του η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Jorginho να είναι από τους καλύτερους παίκτες.
Η περίπτωση του δεν θα είναι εύκολη καθώς είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας και θα ήταν βασικότατος σε κάθε σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως η Napoli θα είναι διστακτική στην πώληση του, χωρίς βέβαια να έχει κυκλοφορήσει ακόμα ποιο θα είναι το ποσό που θα τον αξιώνουν οι Ιταλοί, καθώς και οι προθέσεις του.

Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης είναι στόχος του Jurgen Klopp και θα μας απασχολήσει αρκετά το καλοκαίρι, όπως θα μας απασχολήσει και ο τερματοφύλακας της Roma, Alisson.

Για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα. Υπήρξε πριν μερικές μέρες η φημολογία πως η ομάδα μας δεν θα κινηθεί για τον παίκτη εάν η απαίτηση των Ρωμαίων παραμείνει ίδια (πάνω από 50 εκατομμύρια λίρες) και προς το παρόν το ενδιαφέρον έχει παγώσει.

Ο Jurgen Klopp είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, με τον Simon Mignolet να βρίσκεται όπως όλα δείχνουν κοντά στην έξοδο, με τον εξαιρετικό Alisson να είναι ο πρώτος στόχος, όμως οι Reds δεν θέλουν να δώσουν και πάλι πολλά χρήματα στην Roma, όπως με τον Salah και θα κινηθούν για τον παίκτη μόνο αν πέσουν οι απαιτήσεις και υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις.

Δεν αποκλείεται η πλευρά του παίκτη να πιέσει για μεταγραφή, ειδικά εάν η Roma δεν εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, χάνοντας την έξοδο στο UEFA Champions League.

Τα δύο θέματα είναι ανοιχτά και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, με τους στόχους να έχουν τεθεί από πολύ νωρίς.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.