Liverpool 4 - 1 West Ham United - Βαθμολογίες παιχτών: James Milner από άλλον πλανήτη!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Άνετη νίκη με πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας κόντρα στη West Ham.



Εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας, με μια Liverpool που ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα από την 5αρα στο Πόρτο. Από νωρίς ο Salah έδειξε τα δόντια του με δοκάρι στο 3', ενώ ο Karius και το δοκάρι απέτρεψαν -στο 14'- στον Arnautovic να δώσει προβάδισμα στους Λονδρέζους. Το σκορ άνοιξε ο Can με κοντινή κεφαλιά στο 29' δίνοντας στην ομάδα μας ουσία στη μεγάλη κατοχή της. Στην επανάληψη η Liverpool μπήκε φουριόζα με τον Salah έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια του Ox να κάνει το 2-0 και τον Firmino να διαμορφώνει το 3-0. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Antonio λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έκανε το 3-1, η Liverpool έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά εν τέλει ο Mane διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 4-1 στο 77'.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Loris Karius: Συνεχίζει τις πειστικές εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ ο Karius. Κανένα λάθος, δύο σπουδαίες επεμβάσεις και τεράστια αυτοπεποίθηση και σιγουριά ήταν τα στοιχεία του Γερμανού που ξεχώρισαν. Kαμία ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε.

Βαθμολογία: 7.5/10



Τrent Alexander-Arnold: Έδωσε αρκετές λύσεις από δεξιά ο Trent, κάποιες -είτε κάθετες, είτε σέντρες- μπαλιές του βγήκαν, κάποιες άλλες όχι. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του να πραγματοποιήσει και καλύτερες εμφανίσεις.

Βαθμολογία: 7/10

Joel Matip: Kανένα λάθος για τον Καμερουνέζο που ας είμαστε όμως και ειλικρινείς, δεν είχε και πολλή δουλειά να κάνει.

Βαθμολογία: 7/10



Virgil Van Dijk: Ένα κλικ καλύτερος και πιο σίγουρος ο Ολλανδός που συνεχίζει να δείχνει γιατί τόσον καιρό τον ήθελε η ομάδα μας.

Βαθμολογία: 7.5/10

Andy Robertson: Εκπληκτικός ο Σκωτσέζος που βοήθησε με όλους τους δυνατούς τρόπους τη Liverpool να φτάσει στη νίκη. Πάρα πολύ επικίνδυνες οι μπαλιές του, απίστευτα τρεξίματα και σωστά overlaps σε μια τρομερή εμφάνιση.

Βαθμολογία: 8/10



Emre Can: Πολλή ουσία σήμερα από τον Can με ένα γκολ και μια assist, δεν απέφυγε όμως τα λάθη στο κέντρο, ένα από το οποίο κόστισε και το γκολ στην ομάδα μας. 

Βαθμολογία: 7.5/10



James Milner: Δεν πα να 'ναι 32 χρονών, τα τρεξίματα του Milner λίγοι 20αρηδες τα έχουν. Βρισκόταν παντού στο γήπεδο, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, ενώ βοήθησε τα μέγιστα και στο πρώτο γκολ εμποδίζοντας τον Adrian να κάνει έξοδο.

Bαθμολογία: 8.5/10 (MOTM)

Alex Oxlade-Chamberlain: Και ο Ox σήμερα ήταν εκπληκτικός, με τις ενέργειές του κυρίως στο Β' μέρος να είναι για σεμινάριο. Κάλυψε επάξια το κενό του Wijnaldum.

Βαθμολογία: 8/10



Sadio Mane: Mεικτή η κριτική για τον Mane που έκανε πολλά πράγματα στο γήπεδο, σκόραρε, ωστόσο σπατάλησε δύο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες για την ομάδα μας με τη μία να έχει δίπλα του -και μπροστά από κενό τέρμα- τον Bobby.

Bαθμολογία: 7/10



Mohamed Salah: 31 and counting! Πού θα σταματήσει  ο Αιγύπτιος; Γι'ακόμα μια φορά από τους καλύτερους της ομάδας μας, ωστόσο και αυτός θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

Βαθμολογία: 8/10



Roberto Firmino: Μοίρασε, μάρκαρε, σκόραρε. Γνωστός Bobby έχουμε τονίσει αμέτρητες φορές πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στην ομάδα. Και αυτός έπρεπε να είχε σκοράρει ακόμα μια φορά.

Βαθμολογία: 8/10

Adam Lallana (στη θέση του Roberto Firmino στο 82'): Ένα ακόμη δεκάλεπτο στα πόδια του Adam.

Bαθμολογία: -

Dominic Solanke (στη θέση του Mohamed Salah στο 87'): Ακόμα μια συμμετοχή για τον νεαρό Άγγλο.

Βαθμολογία: -

Alberto Moreno (στη θέση του Sadio Mane στο 87'): Επανεμφάνιση και για τον Ισπανό μετά τον τραυματισμό του.

Βαθμολογία: -

Jurgen Klopp: Όλα τέλεια σήμερα για τον Klopp με την ομάδα του να καθαρίζει το παιχνίδι νωρίς. Έβαλε 4, έφαγε -όχι που δε θα τρωγε- 1, απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο ενώ το κοντέρ θα μπορούσε να είχε σταματήσει πολύ ψηλότερα. Σωστό στήσιμο με το counter-pressing να είναι εμφανές από τα πρώτα λεπτά, τους ακρογωνιαίους λίθους της επίθεσης να κερδίζουν συνεχώς την μπάλα σε επικίνδυνα σημεία, με το ταπεραμέντο συγκεκριμένων παιχτών να ξεπροβάλλει στο γήπεδο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ακολουθεί το παιχνίδι κόντρα στη Newcastle το Σαββατοκύριακο ενώ με ενδεχόμενη γκέλα της United, η ομάδα μας θα κλείσει την 28η αγωνιστική στην 2η θέση.

Βαθμολογία: 8.5/10



Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.