Δηλώσεις Jurgen Klopp για West Ham

Δηλώσεις έκανε ο Jurgen Klopp ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τη West Ham. Το παιχνίδι θα γίνει στο Anfield 17:00 ώρα Ελλάδος.



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Για τη σεζόν της ομάδας ως τώρα και το προσεχές ματς με τη West Ham:

"Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος. Θέλω να είμαι χαρούμενος στο τέλος της σεζόν. Η χαρά δεν είναι η λέξη που έχω στο μυαλό μου για να είμαι ειλικρινής. Είμαι συνήθως καλά, άλλες φορές περισσότερο, άλλες λιγότερο."

"Αμέσως μετά το παιχνίδι με την Porto, χωρίς να είναι καλό για μένα σαν άνθρωπο, άρχισα να σκέφτομαι το παιχνίδι με τη West Ham. Έτσι είναι η ζωή μας και πρέπει να το αποδεχτούμε."

"Αυτό που θέλω είναι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι  για το αυριανό παιχνίδι. Θα αμύνονται λίγο πιο βαθιά πιθανότατα και χρειαζόμαστε μια ατμόσφαιρα που θα είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο."

"Δεν έχει καθοριστεί τίποτα γι αυτή τη σεζόν, είμαστε σε μια καλή θέση όμως μια καλή θέση σου δίνει μόνο τις βάσεις για τα επόμενα παιχνίδια και τώρα πρέπει να το χειριστούμε σαν ομάδα, παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι."


"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο και αν και δεν ξέρω ακριβώς τα αποτελέσματά τους έχουν ισοπαλία με την Tottenham και έχασαν για 1 γκολ με τη Manchester City. Πάντα κάνουν αντεπιθέσεις και έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό αύριο το απόγευμα οπότε ξέρω πως έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε."

Για το αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός ή αμφίβολοι παίκτες για το ματς:

"Όχι αυτή τη στιγμή. Μικρά πράγματα πάντα θα υπάρχουν, ελαφριοί πόνοι στο στομάχι ή εδώ κι εκεί αλλά γενικότερα όλα είναι εντάξει. Κανείς δε μου είπε σήμερα πως είναι ακόμα εκτός αλλά είχαμε 1-2 παίκτες με μικροπροβλήματα. Οι στομαχικές διαταραχές θα είναι εντάξει, όπως ελπίζουμε. Πάντως κανείς δεν είναι πραγματικά αμφίβολος αυτή τη στιγμή."




Για την επανεμφάνιση της ομάδας μετά από 10 μέρες αγωνιστικής απραξίας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που δε χρειάστηκε να παίξουμε κατευθείαν μετά το ματς με την Porto επειδή θα ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε τη συγκέντρωση να παίξουμε άμεσα ένα ακλόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη West Ham. Ξέρω ότι ο κόσμος σκέφτεται ότι έχουμε τη West Ham και τη Newcastle πριν το ντερμπι με τη United και μάλιστα και οι 2 ομάδες έπαιξαν πριν παίξουμε εμείς για το Champions League οπότε πρέπει να πάρουμε αυτούς βαθμούς. Ναι θέλουμε αυτούς τους βαθμούς και θα είναι σημαντικό να το πετύχουμε. Στη φόρμα των τελευταίων 15 αγώνων νομίζω πως είναι 6οι. Από τότε που πήγε ο David Moyes στην ομάδα άλλαξαν πολλά πράγματα και παίρνουν αποτελέσματα. Πάντα είχαν μια καλή ομάδα. Ο Arnautovic "πετάει" και επιστρέφει και ο Lanzini, οι υπόλοιποι είναι έμπειροι και ταλαντούχοι παίκτες, ψηλοί και καλά οργανωμένοι. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι 100% αλλά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο."

Για το πως μπορεί να προσεγγίσει το ματς η West Ham:

"Εντάξει ο Caroll είναι τραυματίας και έχουν μερικά προβλήματα. Ο Masuaku δεν μπορεί να αγωνιστεί, ένας καλός παίκτης. Όμως άλλαξαν σύστημα και μερικά άλλα πράγματα και ωρίμασαν σαν ομάδα. Όλοι μας ξέρουμε πως θα είναι δύκολο και ειδικά τώρα που δεν είναι σε ασφαλή θέση για την παραμονή τους στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν. Όμως πριν μερικές εβδομάδες φαινόταν αρκετά δύσκολο ενώ τώρα είναι εμφανώς πιο πιθανό και θα χρησιμοποιήσουν το γεγονός ότι είναι σε καλή στιγμή. Όλοι ξέρουμε πως κάποιες φορές όταν παίζεις απέναντι σε ένα τείχος από 8 παίκτες τότε έχουν 2 γρήγορους παίκτες ίσως τον Chicharito και τον Arnautovic ή τον Lanzini έτοιμους για την αντεπίθεση. Όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο."

Για το χρόνο προετοιμασίας για τον αγώνα:

Το καλό για εμάς είναι ότι είχαμε χρόνο για να προετοιμαστούμε στην προπόνηση και συνήθως αυτό μας βοηθάει όταν δηλαδή έχουμε χρόνο. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι απ' αυτό με την Porto και θα είχαμε να παίξουμε 3 μέρες μετά (αν το παιχνίδι με τη West Ham ήταν το ακόλουθο Σαββατοκύριακο) για να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Γι' αυτό και ήμουν χαρούμενος που δεν έπρεπε να παίξουμε αμέσως μετά οπότε τώρα χρησιμοποιήσαμε το χρόνο αυτό για πολλή προπόνηση από όταν παίξαμε το τελευταίο μας παιχνίδι. Ελπίζουμε όλοι να το δουν αυτό."




Για τον David Moyes:

"Έχει καλή οργάνωση. Ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Everton, στη Sunderland δεν πήγε τόσο καλά αλλά έτσι είναι η προπονητική. Κανείς δεν αμφέβαλε για την ποιότητά του και αυτό φαίνεται ήδη στη West Ham. Ο David ήρθε και άλλαξε πολλά, έχει ξεκάθαρο πλάνο και βάζει τους παίκτες στις καλύτερες θέσεις, ενώ παίρνει γενναίες αποφάσεις και χειρίζεταιθ έξυπνα την ενδεκάδα. Όπως είπα ο David είναι πολύ πολύ έμπειρος και ξέρει τι κάνει."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.