Jurgen: ''Δε θα είναι και το πιο φιλικό περιβάλλον για τον Virgil αλλά θα το αντιμετωπίσουμε''

Ο Jürgen Klopp θα συζητήσει για την επιστροφή του Virgil van Dijk στο Southampton με το No.4 - αλλά ο Γερμανός επιμένει ότι η Liverpool θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε θέματα στο γήπεδο την Κυριακή.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Ο Van Dijk ακολούθησε στα βήματα των συμπαικτών του στους Reds, τους Adam Lallana, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne και Sadio Mane αλλάζοντας το St Mary's για το Anfield τον περασμένο μήνα και πρόκειται να παίξει εναντίον των Αγίων για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του πριν από τον αγώνα στο Melwood την Παρασκευή, ο Klopp ρωτήθηκε για την υποδοχή που περιμένει ο Ολλανδός να λάβει από το πλήθος.

  "Δεν ξέρω ακριβώς αλλά πιθανότατα δεν θα είναι το πιο φιλικό", απάντησε ο προπονητής.

  "Οι άνθρωποι στο Southampton, από τότε που είμαι εδώ, ήταν πάντα πολύ καλοί με τον Clyney, δεν ξέρω ακριβώς γιατί; Ο Adam Lallana, προφανώς τους έλειψε περισσότερο.Ο Dejan Lovren; Ο Sadio Mane νομίζω ότι ήταν εντάξει, δεν είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος, και ο Virgil είναι ο τελευταίος οπότε είναι έτσι τα πράγματα.

  "Εγώ πραγματικά το καταλαβαίνω αυτό, αλλά δεν είναι τίποτα που πραγματικά σκεφτόμαστε. Θα είναι πιο φυσιολογικό στο μέλλον, αλλά τώρα πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο.

  "Δεν νομίζω ότι κανείς στη Southampton θα έλεγε ότι τον κλέψαμε ή κάτι τέτοιο, ήταν μια πολύ δημόσια διαπραγμάτευση και οι αριθμοί - ακόμα και όταν δεν είναι 100% σωστοί - νομίζω ότι είναι εντάξει, ίσως είναι πραγματικά ευτυχείς και θα έλεγαν «σας ευχαριστούμε για όλα τα χρήματα που έχουμε τώρα»!''

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν σχεδιάζει να μιλήσει με τον Van Dijk πριν από το παιχνίδι, ο Klopp συνέχισε: "Ναι, σίγουρα θα μιλήσω στον Virgil για αυτό.

  "Με τους άλλους παίκτες δεν μίλησα γι 'αυτό γιατί δεν ήξερα από πού προέρχονταν όλοι. Δεν ήξερα για την ειδική ιστορία [αρκετών παικτών που μετακινούνται από τη Southampton στη Liverpool], αλλά τώρα το κάνω.

  "Ναι, θα μιλήσουμε γι 'αυτό και θα δούμε."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.