Klopp για Clyne, Ings και λίστα Champions League...

Ο Jurgen Klopp αποκάλυψε ότι ο Nathaniel Clyne είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και ότι θα συμπεριληφθεί στη λίστα της UEFA για τη συμμετοχή του στο Champions League!



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Ο Klopp πάντως ξεκαθάρισε ότι ο Clyne παρόλο που θα είναι στη λίστα δε θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Porto για τη φάση των 16. Ο τραυματισμός του στη μέση τον κράτησε εκτός καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν εώς τώρα με το τελευταίο του παιχνίδι να είναι σε φιλικό προετοιμασίας με την Tranmere Rovers τον Ιούλιο (νίκη με 4-0).

Παρόλα αυτά ο Klopp δηλώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στο δεξιό full-back και μάλιστα έμπρακτα εφόσον τον συμπεριλαμβάνει στη ευρωπαϊκή λίστα. Δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Δεν είμαι 100% σίγουρος με τον Clyne, δεν είναι ακόμα στις προπονήσεις της ομάδας αλλά είναι πιό κοντά από ποτέ στο να επιστρέψει σ' αυτές. Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και κοντλα στην επιστροφή του στις προπονήσεις αλλά όπως καταλαβαίνετε όταν απουσιάζεις τόσο καιρό από την ενεργό δράση είναι λογικό να θες λίγο παραπάνω χρόνο μέχρι να είσαι έτοιμος να παίξεις."

"Νομίζω ότι θα πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση τουλάχιστον ώστε ο Clyne να είναι έτοιμος να μας βοηθήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει σε κάποιο από τα ματς με την Porto."

O Klopp πάντως έδειξε μεγάλη ευχαρίστηση με το γεγονός πως πλέον θα μπορεί να συμπεριλάβει και τον Danny Ings στη λίστα του Champions League, καθώς και αυτός δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα στους ομίλους όντας τραυματίας:

"Ο Ings είναι καλά. Αυτές οι ευρωπαϊκές λίστες απαιτούν πραγματικά δύσκολες αποφάσεις. Έχειςπαίκτες τραυματίες, παίκτες που δεν είναι σε φόρμα και στο τέλος δεν μπορείς να έχεις ακριβώς τους παίκτες που θα ήθελες να συμπεριλάβεις.Στο τέλος είναι πάντα δύσκολο, όπως δύσκολο ήταν αντίστοιχα και το καλοκαίρι."

"Δεν ήξερα ακριβώς αν ο Clyne θα ήταν διαθέσιμος νωρίτερα, θα μπορούσε να είναι σε φόρμα το Νοέμβριο αλλά να μην είναι στη λίστα του Champions League και αυτό θα ήταν άσχημο, όπως ακριβώς θα μπορούσε να συμβεί με τον Danny (Ings)."

"Είμαι χαρούμενος που είναι τώρα στο ρόστερ και θα μπορούν να επηρεάσουν τα πράγματα."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.