Klopp: ''Η επιστροφή του Clyne μας δίνει επιλογές''

Ο Nathaniel Clyne θα βοηθήσει να εξασφαλίσει ότι η Liverpool θα έχει μια «άνετη κατάσταση» στην δεξιά πλευρά όταν είναι έτοιμος για αγωνιστική δράση, πιστεύει ο Jürgen Klopp.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Αφού έχασε το σύνολο της σεζόν 2017-18 μέχρι σήμερα με ένα πρόβλημα στη μέση, ο αμυντικός έβγαλε την πλήρη προπόνηση στο Melwood στην αρχή της εβδομάδας.

Οι Reds επίσης καλωσόρισαν τον Joe Gomez πίσω από τον τραυματισμό, μπαίνοντας ως αλλαγή απέναντι στην FC Porto την Τετάρτη το βράδυ, που σημαίνει μαζί με τον Trent Alexander-Arnold, ότι ο Klopp σύντομα θα έχει τρεις παίκτες να επιλέξει για τη θέση του δεξιού μπακ.

Μιλώντας για την επίδοση του Clyne κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης του προπονητικού στρατοπέδου στη Marbella, το αφεντικό του είπε στο Liverpoolfc.com: ''Ο Clyney προφανώς έχασε το ποδόσφαιρο! Το λατρεύει! Ήταν πολύ καιρός. Είναι τρελό πόσο καιρό ήταν εκτός και κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί αυτό, αλλά είναι καλό [να τον έχουμε πίσω].

  "Και οι τρεις δεν μπορούν να παίξουν, δυστυχώς! Με τα back είναι πάντα λίγο [δύσκολο] και επίσης ποιος μπορεί να παίξει και σε άλλη θέση. Είναι αρκετά εξειδικευμένο - έτσι είτε παίζεις είτε δεν εμπλέκεσαι πραγματικά. Ο Clyney χρειάζεται λίγο χρόνο, αυτό είναι αλήθεια, αλλά [φαίνεται] πολύ καλά.

  "Ο Trent έκανε αυτό που έκανε και είναι η πρώτη φορά που ξεκίνησε τρία παιχνίδια στη σειρά - δεν νομίζω ότι σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Στο Southampton, σκέφτηκα ότι ίσως ήταν λίγο στα άκρα, αλλά δεν είχαμε άλλη ευκαιρία [να αλλάξουμε] γι 'αυτό έπρεπε να το κάνουμε και πάλι [με την Porto] και ήταν φανταστικός.

  "Είναι πάντα έτσι, πρέπει να έχεις ανταγωνισμό και μετά να πεις -είμαι έτοιμος γι 'αυτό-. Ήταν καλό να το δω.

  "Ο Joe είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και είναι καλό που είναι πίσω.

  "Μπορείτε να δείτε ότι ο Clyney είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και όταν είναι εντάξει, θα έχουμε μια άνετη κατάσταση σε αυτή τη θέση."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.