Klopp: "Έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα εκτός έδρας παιχνίδια"

Η Liverpool τα κατάφερε κόντρα στη Southampton με μία άκρως επαγγελματική νίκη. Οι "Reds" έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, σκόραραν δύο όμορφα τέρματα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και -κυρίως- τους 3 βαθμούς χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Πλέον η είσοδος στους 4 φαντάζει όλο και πιο εφικτός, χωρίς αυτό να σημαίνει εύκολος, στόχος, ενώ παράλληλα η ομάδα του Jurgen Klopp ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις στο Championw League. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 


Για την εμφάνιση του VVD κόντρα στην παλιά του ομάδα:
"Ναι, τα πήγε πολύ καλά. Κατάφερε να αντεπεξέλθει τρομερά στη συγκεκριμένη κατάσταση. Μιλήσαμε για λίγο πριν το ματς. Το ρώτησα τι πιστεύει και με διαβεβαίωσε πως είναι μια χαρά. Δε θέλησα να τον αγχώσω, αλλά μπορώ να καταλάβω τα πάντα στο ποδόσφαιρο." 

Για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του:
"Έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σκοράραμε 2 πανέμορφα γκολ, αν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήμασταν αρκετά δραστήριοι- δεδομένου ότι ο αντίπαλος μπορούσε να περάσει διαγώνιες μπαλιές με σχετική ευκολία. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα έμειναν αμαρκάριστοι και χρειάστηκε να επέμβει ο τερματοφύλακας. Σ' αυτές τις στιγμές έκανε τρομερή δουλειά. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι. Ήμασταν αισθητά πιο δραστήριοι και δημιουργήσαμε κάποιες φανταστικές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Βέβαια μετά το 2-0 αυτό δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα."

Για την ήττα της United:
"Προσπαθούμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Δε γνώριζα πως η United θα χάσει, αλλά ξέραμε ότι δεν είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ μας. Όπως και να χει, δεν είναι μάχη ανάμεσα στους 2 μας." 

Για την επόμενη μέρα:
"Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να νικήσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Λίγες φορές θα ξανασυναντήσουμε κάποιον από τους μεγάλους αντιπάλους. Η μάχη θα είναι σκληρή μέχρι το τέλος. Τώρα έχουμε το Champions League, μετά τη West Ham εντός έδρας- που είναι αρκετά φορμαρισμένη. Έχουμε ένα συναρπαστικό κι έντονο πρόγραμμα. Χρειαζόμαστε όλους τους πόντους και γι αυτό είμαι σίγουρος για σήμερα (χθες). Ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς."
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.