Mohamed Salah: "Είμαι χαρούμενος στην Liverpool!"


Για τις φήμες που τον συνδέουν με την Real Madrid μίλησε ο Mohamed Salah σε συνέντευξη του. 


Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει...τρελάνει κόσμο φέτος στο Anfield, δήλωσε χαρούμενος στην Liverpool, κοιτώντας μόνο την ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του Philippe Coutinho, καθώς και για τις ελπίδες της ομάδας για το Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αιγύπτιος:

"Γιατί νομίζετε ότι λένε αυτά τα πράγματα (για την Real); Δεν έχω πολλά να πω γι 'αυτό. Αν πρέπει να πω κάτι, λέω ότι είμαι χαρούμενος στην Liverpool. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ, θέλω να επικεντρωθώ στην ομάδα μου και να τελειώσω πολύ καλά την σεζόν.

Ναι, παρακολουθώ την La Liga, βλέπω κάποια παιχνίδια, όχι πάντα, γιατί μερικές φορές συμπίπτουν με τα ματς της Liverpool. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, έχει κορυφαίες ομάδες και ο τρόπος που παίζουν είναι πολύ ελκυστικός."

Ο Salah επανέλαβε συνεχώς τη δέσμευσή του στην Liverpool - παρά τα δημοσιεύματα των Ισπανών για την πρόθεση της Real Madrid να τον οδηγήσει στο Bernabeu. 
Ο Salah αποκάλυψε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα πριν επιλέξει να συνεργαστεί με τον Jurgen Klopp, αλλά ήταν πάντα πρόθυμος για επιστροφή στην Premier League μετά το σύντομο πέρασμα του από την Chelsea. 

"Ναι, υπήρχαν και άλλες ομάδες που με ήθελαν, αλλά προτιμώ να μην τις ονομάσω. Αποφάσισα να έρθω εδώ και νομίζω ότι ήταν μια καλή επιλογή. Είναι ένας υπέροχος σύλλογος, έχουμε φανταστικούς παίκτες, καλή - απίστευτη ομάδα, ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία και όταν είχα την ευκαιρία να έρθω στην Liverpool ήμουν πολύ χαρούμενος και παραμένω."

Ο Αιγύπτιος αποτελεί βασική μονάδα της φοβερής επίθεσης της Liverpool αυτή τη σεζόν, ξεκινώντας να συνεργάζεται με τον Roberto Firmino, τον Sadio Mane και τον Philippe Coutinho, που πλέον έχει αποχωρήσει, με τον Salah να δηλώνει πως του λείπει ο Βραζιλιάνος αλλά δεν απέκλεισε τις πιθανότητες που έχει η ομάδα για το Champions League χωρίς τον πρώην παίκτη των Reds. 

"Μου λείπει φυσικά! Ηταν ο φίλος μου, ένας πολύ καλός άνθρωπος, του εύχομαι τα καλύτερα στην Barcelona, γιατί είναι ένας απίστευτος παίκτης με πολύ καλή ποιότητα. Ως πρόσωπο είναι πολύ ήρεμος, είμαι υπερήφανος που έπαιξα μαζί του."

"Έχω ήδη σχολιάσει ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά σε κάθε αγώνα και να τον κερδίσουμε, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει επιπλέον πίεση για το ματς με την Porto γιατί για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό - στην Premier League, στα κύπελλα, στο Champions League. Φυσικά αυτή η διοργάνωση είναι κάτι διαφορετικό για την ομάδα και τους φιλάθλους και προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι εναντίον μιας μεγάλης ομάδας και θα πρέπει να δώσουμε περισσότερα από αυτά που δίνουμε για να κερδίσουμε".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης 
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.