Aνακοίνωση συνεργασίας με την Petro-Canada Lubricants!

Η Liverpool ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία της με την Petro-Canada Lubricants Inc. (PCLI), η οποία θα είναι διάρκειας 3 ετών.



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Η PCLI είναι κορυφαία κατασκευαστική εταιρία ραφιναρίσματος και λιπαντικών. Για περισσότερο από 30 χρόνια ερευνά εξελίσσει και παράγει παγκόσμιας κλάσης λάδι και λιπαντικά για τους τομείς της γεωργίας, της κατασκευαστικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της υγείας αλλά και της βιομηχανίας περιποίησης.

Ο Billy Hogan, Γενικός Εμπορικός διευθυντής της Liverpool, δήλωσε:

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καλοσορίζουμε την PCLI σαν επίσημο συνεργάτη της Liverpool FC. Ένας συνεργάτης με παγκόσμια δράση που μοιράζει τις αξίες της Liverpool είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό για το σύλογο. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με την PCLI για να δημιουργήσουμε ξεχωριστά και συναρπαστικά προγράμματα που θα μας βοηθήσουν να ασχοληθούμε με τους φιλάθλους μας και τους πελάτες τους σε όλο τον κόσμο."

Ο Mark A. Plake, πρόεδρος της Petro-Canada Lubricants Inc. σχολίασε:

"Η Liverpool FC είναι ένας παγκόσμιας αναγνώρισης σύλλογος γνωστός για την υπομονή, την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητά του. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά "κλειδία" τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην εταιρία μας και είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με ένα σύλλογο που μοιράζει τέτοιες αξίες."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.